A férjem feledékenységét hogy kezeljem?
A sok"nem fontos a névnap"- osnak: A mi családunk ünnepli a névnapot, remélem ezért nem köveztek meg minket, nem csak az enyémet, hanem mindenkiét, a gyerekemét, az anyámét, a nagyanyámét, a nagyapámét és az ő családja is úgyszintén.
Nem értem miért kell mindig a kifogást gyártani, ahelyett hogy kérdésre választ adjatok, az nem megy??? Csak a baxogatás! Istenem...
Es mi van akkor-elméleti szinten, hogyha nem az lenne fontos, hogy mindenki elott adja át az ajándékot? Ha esetleg arra gondolnak a vendégek, hogy már reggel felkoszontott?
Egy jo feleség nem akarja szarban hagyni a férjét, inkább segít neki kimászni a kellemetlen helyzetbol. Eltereled a szot, ha kérdezik, hogy mit adott a férjed. Szerintem a kutyát sem fogja érdekelni, hogy most megvette - e neked a toronyórát aranylánccal.
egy két éves kislány anyukája
14-es vagyok.
Ja és a férjem mindent elfelejt, akár a saját szulinapját is. De nem vágom fel az ereimet e miatt, mert szereto férj, odaadó, gondos apa.
Előszőri is Boldog Névnapot.
Nálunk nem is ünnepeltük a névnapo soha, mert ezekre a párom nem figyel én meg nem veszem fel. Az viszont vicces volt, hogy pont a névnapomon a családommal volt valami összejövetel. Mindenki felköszöntött. Párom csak pislogott. Kérdezte, hogy ma van a névnapom? mondtam igen, pont ugyan azon a napon, amikor tavaly volt. Erre mondta, hogy biztos csak azért felejtette el mert ez az első alkalom, hogy nekem névnapom van és mi együtt vagyunk. Mondtam neki mosolyogva, hogy szép kifogás, de már több mint 2 éve együtt vagyunk :) Ez az infó is meglepetésként érintette :)
A férjem is elfelejtett ezt azt az elején, és nekem nagyon rosszul esett mikor én készültem mindig az ő napjaira.
Én azóta mindig szóba hozom a dolgot. Pl: drágám tudod jövő héten lesz a névnapom vettél már valamit? Mert a nem akkor ennek és ennek örülnék, de volt már hogy beírtam a napokat a naptárjába. Ennyi. nekem ezek a dolgok simán beleférnek a jó kapcsolatba hogy szégyen , köntörfalazás nélkül figyelmeztetem hogy ez és ez lesz és mit szeretnék. Volt már hogy listát írtam róla hogy mit szeretnék ő meg azt választotta ami neki tetszett. Amúgy hiába írjátok nekem is baromi rosszul tudott esni ha elfelejtette. Ez van , és nem azért mert unatkozunk.
Először is boldog névnapot!
Férj vagyok, és feledékeny. A saját születés és névnapomat sem tudtam megjegyezni 25 évig. Most is gondolkoznom kéne rajta. Anyám, apám, testvérem semmilyen napját nem tudom. Esküvői dátum, eljegyzési dátum teljesen esélytelen. A legdurvább, egyszer hozzá akartam szólni a barátnőmhöz, de nem jutott eszembe a neve. Odasétáltam a táskájához, kivettem a személyiét, megnéztem, eltettem, és elkezdtem a mondatot. Van ilyen. Ne haragudj rá. Ennek tükrében nem is olyan feledékeny, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!