Már nagyon rosszul esik. Hogyan kezeljem?
19éves lány vagyok, már lassan 4hónapja hogy szakítottam a barátommal. 1,5évig jártunk életem első szerelme volt, de megcsalt, átvert, így a mai napig nagyon megvisel ez az egész.
Itthon ha rossz kedvem van a bátyáim azzal cukkolnak hogy "mivan sz*r a kedved mióta nincs aki betegye, mi???" meg ilyen duma.
Meg van egy 35éves vidéki csajszi rokonunk aki még csak most fogott pasit magának akivel össze is költözött, előtte vagy 10évig nem volt senkije, megszólal apám "hát teis olyan leszel..." nagyon rosszul esik már ez.
Bezzeg mikor barátommal jártam és ott aludtam faterom mindig azzal nyaggatott hogy sose vagyok itthon meg mindig ebből volt balhé.
Nekem is kezd rossz leni hogy nincs senkim... de ez van. Ugy érzem hogy igazuk van és sose leszek boldog többé.
De tök megalázó mikor gúnyolnak
meg mindig ugy jön le a sztori hogy sajnálják a srácot h eddig is birta velem, holott azt egyikse tudja hogy ő nekem milyen fájdalmat okozott.
Mindig szivatnak hogy sose találok egy hülyét se aki még 1x elvisel...nekem csak a nyomik jutnak stb.
plusz van egy feltünő színű nacim tesóm ma azzal gunyolt h tök gáz, már nagyon meguntma és rászoltam erre mondja h én apuci pénzét költöm, holott ezt az én fizumbol vettem, na ezen összekaptunk. és mondja hogy én mindig feleslegesen járok át hozzájuk ez rosszul esett. Mondom hogy bocsi nemtudtam hogy lenyomom a lakásotokat, erre ő "hát pedig de, ne gyere legközelebb senki se szokott hivni és nem kell a hivatlan vendég" tátott szájjal néztem annyira rosszul esett, majdnem elsírtam magam.
Jövő nyáron lesz az egyik rokonunknak lagzija, már előre beleborzongok ha arra gondolok hogy tuti pár nélkül kell majd mennem és azzal fognak cikizni. Mikor suliba jártam könnyebb volt az ismerkedés, mióta csajos melóhelyen (női fittness kluba) melozok lehetetlennek érzem h találjak pasit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!