Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nagyon rosszul esik....

Már nagyon rosszul esik. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, már lassan 4hónapja hogy szakítottam a barátommal. 1,5évig jártunk életem első szerelme volt, de megcsalt, átvert, így a mai napig nagyon megvisel ez az egész.

Itthon ha rossz kedvem van a bátyáim azzal cukkolnak hogy "mivan sz*r a kedved mióta nincs aki betegye, mi???" meg ilyen duma.

Meg van egy 35éves vidéki csajszi rokonunk aki még csak most fogott pasit magának akivel össze is költözött, előtte vagy 10évig nem volt senkije, megszólal apám "hát teis olyan leszel..." nagyon rosszul esik már ez.

Bezzeg mikor barátommal jártam és ott aludtam faterom mindig azzal nyaggatott hogy sose vagyok itthon meg mindig ebből volt balhé.

Nekem is kezd rossz leni hogy nincs senkim... de ez van. Ugy érzem hogy igazuk van és sose leszek boldog többé.

De tök megalázó mikor gúnyolnak

2012. nov. 2. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzek valamit..Neked az az életcélod h. pasit találj? Vagy vannak más célok is? Szerintem ha jól belegondolsz vannak bizony!Próbálj meg erre koncentrálni és ezt megmagyarázni a körülötted lévő szűk felfogású emberkéknek.Nem kell mindenkinek arra görcsösen hajtani ,hogy jaj legyen már nekem is valakim és akkor körbemutogatom,hogy nem vagyok magányos lúzer.Nem a magánytól lesz valaki lúzer! Ha valaki egyedül nem boldog mással sem lesz az.Ezt mindenkinek be kéne ismerni.Nekem is idő kellet mire erre rájöttem :) és máris nem olyan vészes az élet.Nézd a jobbik oldalát:ha nincs fiúd ugyan nincsenek boldogan együtt töltött mámoros percek viszont nics féltékenység,megcsalás,elhidegülés stb... Remélem valamennyit segített a válaszom kedves Kérdező.
2012. nov. 2. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
jó bunkó a családod! én megpróbálnék a helyedben minél kevesebb időt velük tölteni, ha ilyen negatívak. kezdj valami hobbit, járj helyekre, ezzel is eltereled a figyelmed. beszélgess sok emberrel, hallgasd meg az ő történetüket, tanulságos. lehet, hogy közhelyes, de magadban kell megtalálni előbb a lelki békét és boldogságot. nem más által, csakis te magad által. így mosolyogni fogsz mások hülyeségein és végül megtalálod azt, aki érti a humorod. amúgy már ez a teherbe esés is vicces - arra büszkék, hogy fel tudták csináltatni magukat? nos, ez nem nagy teljesítmény.
2012. nov. 2. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
úristen!!!!még csak 19 éves vagy nem 40!!!!előtedd még az élet.mit aggódsz azon jhogy nem lessz senkid?????te nem vagy normális.19 évesen éljél inkább.rá ér felnött fejjel megtalálni az igazit.apudék meg majd nagyot néznek.
2012. nov. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!