Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem 2értelmű?...

Ez csak szerintem 2értelmű? Elég rosszul esett. Vélemény? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

a barátommal 3hónapja járunk.

Ő találkozott már a szüleimmel, tesómékkal, unokatesómékkal, a mamámmal de még a keresztszüleimmel is, mert ballagásomon elkerülhetetlen volt:S

Nos én csak az apját ismerem, neki mutatott még csak be, járunk át egymáshoz, bír az apja, tökjól kijövök vele.

A szülei elváltak, az apjával él, a bátyja az anyjával lakik egy másik városban, vele ritkábban találkozik.

És őket nemis ismerem még. De állitolag tudnak rólam.

Felhozododik tegnap a rokon ismerettség msnen és irja hogy "Majd megismered bratyómat meg unokatesómat is. Bár unokatesómat nem biztos, vele ritkán beszélek:D"

Érdekes, szokott mesélni róla hogy dumál vele meg ilyenek.

És ez nekem ugy jött le mintha rövid időre tervezne és ezalatt nem találkoznék a z unokatesójával értitek??

Mert ha hosszútávra tervezne előbb-utóbb megismerném, de ez ugy jött le hogy ő ritkán látja és akkor én már nemfogom mert nemleszek vele együtt. Értitek?

Vajon be fog mutatni a családja többi részének valaha?!

Állitolag szeret engem

2011. jún. 4. 11:09
 1/8 A kérdező kommentje:

szóval tegnap kicsit megsértődtem ezen vagyis rosszul esett.

Kérdezgette mibaj, beszéljük meg...

ugyan mit mondhattam volna neki?

Ez nem fair, hogy ismeri a familiámat én meg csak az apját... VÉLEMÉNY?????

2011. jún. 4. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne kombinálj. A legundorítóbb és legfölöslegesebb női szokás. És ezt lánykánt mondom.
2011. jún. 4. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod.
2011. jún. 4. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
te most a családjával jársz vagy vele? miért fontosabb hogy az unakatesóját lásd mint hogy vele legyél?komolyan nem értem néha a nőket pedig én is az vagyok...
2011. jún. 4. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:
csak kb olyan érzésem van hogy szégyell vagy nem szeret mert másnak be sem mutat
2011. jún. 4. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyok a párommal, de a dédijét még nem is láttam, pedig itt lakik abban a faluban, ahol párom. Nem ismerem a távoli családfáját, bár igaz, hogy az unokatesójaival már találkoztam.

De azt sem úgy, hogy elvitt hozzájuk, hogy szia azért jöttem, hogy bemutassam a barátnőmet. Kb 1 évvel az összejövetelünk után ismertem meg őket, amikor ballagott. Akkor eljöttek Szegedről, és bemutatkoztunk. Azóta többet találkoztunk, mert ugye csak 5 év, családi eseményeken összefutunk. Ő az én unkatesóim közül azokat ismeri jobban, akik 2 utcányira laknak tőlem. A többieket egyszer látta mamám szülinapján, 3 évvel az összejövetelünk után.

Akkor én most nem szeretem, mert nem mutattam be unokatesóméknak? Egyszerűen olyan ritkán találkozunk, hogy felesleges csak ezért elmenni, és bemutatni mindenkinek.

Ha elég ideje együtt lesztek, majd megismersz mindenkit. Te miért ez alapján határozod meg, hogy meddig lesztek együtt?

2011. jún. 4. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne kombinálj. Feleslegesen belemagyarázol a viselkedésébe olyan dolgokat, amik lehet, hogy nem is igazak, és csak magadat húzod fel vele (illetve ha a pasit ezzel piszkálod majd, akkor őt is). Most ennek van értelme?

Azokkal a dolgokkal foglalkozz, amik VALÓSAK, ez csak kombinálás.

2011. jún. 4. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezen megsértődni Istenem. Gyerek vagy még.
2011. jún. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!