Mit gondoltok, mi a szerepe a nőnek és a férfinak?
tartsanak össze
akár az életben a problémák felett, akár ha egy harmadik akar beférkőzni, akár a gyerekkel a gondokban.
De külön-külön, mint női ill. férfi szerep: egészséges gondolkodás és minta átadása az utódnak. (pl. egyenrangú párkapcsolat, tisztelet, stb stb)
Mindegyik azt, amiben jó, és amivel minél inkább segítik egymást és a kapcsolatukat.
Mivel ma már a nők is dolgoznak, vagyis a férfi és a nő is ugyanúgy leterhelt a munkahelyén, ezért a házi dolgokból is egyenlően kellene kivenni a részüket, ha fontos nekik a másik jól léte.
Tudjátok az hogy miképp él együtt egy pár, az függ a személyiségtől és a képességeiktől és az első időktől való szoktatástól. Na és persze egyéni elvárásainktól mit fogadunk el, mit várunk el, mit nem tűrünk el a másiktól.
Az első fér4jem akkor még fiatal voltam, azt hitte a nő csak cseléd és szexrabszolga valamint időnként napi rendszerességgel homokzsáknak is használható. ez bevált neki 2 éven keresztül aztán mivel nem volt választásom, mert pici volt a gyerekem,épp akkor kezdett felállni a kiságyban, és még őt is megütötte amikor sírt, fordítottam a családi életünk stílusán--- olyan mértékben amíg ott nem hagytam, hogy még elaludni is félt.
Amikor másodszor férjhez mentem, lassan 50 éve vagyunk együtt, de arra figyelmeztettem legelőször hogy ha egyszer is felemeli a kezét, akkor a fejét szedem és el is váltunk. Csodálatos volt a házasságunk de mindent közösen végeztünk a főzésen kívül na és ami nagyon jó volt" hogy mindig én döntöttem el mindent-- mostanság hát.... a fejemre nőtt már... naponta kierőszakolja az egyenjogúságát az utolsó szó jogán...
Mióta van egyenjogúság? mióta van a fejeden kalap mikor utáltad mindig? Nekem pedig ma is fent van... nem látod?
Most már Ő mosogat, (hogy kíméljen) a kisebbik unokám csicskának nevezi mostanában, mert sokat van a konyhában...mivel tanítom főzni az elmúlt 1-2 évben, hogy ha elmennék...... ne hogy csak zsíros-kenyeret tudjon készíteni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!