Hogy értessem meg anyámmal hogy nem vagyok már kisgyerek engedjen el?
Figyelj, ez nem csak a korod miatt van!
Anyádnak igaza van, nem akarja, hogy olyan legyél mint a haverjaid, akik részegeskednek meg kitudja mit csinálnak... Inkább koszond meg neki, hogy így viselkedik veled!
Én is fiatal vagyok még és hidd el, hogy az élet nem abból áll, hogy beulunk éjszaka a kocsmába és annyit iszunk amennyi belénk fér... Annyi minden van ebben az életben, és hidd el, hogy az éjszakázás/piálás nem a felnott életet képviseli.
Kezdj el sportolni vagy valamit csinálj!
figy, sztem ajánld fel neki, hogy kitakarítasz, vagy mosogatsz, ha cserébe elenged a barátaiddal. vagy ha ez sem használ, akkor marad a szökés. de azért azt is próbáld meg normális keretek közt...
esetleg ha ahány 5öst viszel haza a héten, annyi szabad órád lesz délutánonként a barátaiddal.
kompromisszum. ez a kulcsa a dolgoknak. nekem bevált.
hali. teljesen megértem a helyzeted mert énis átéltem.volt hogy 13-14évesen már buliztam...persze csak a bátyámmal engedtek el. velem is szigoruak voltak de ha visszagondolok szánalmas hogy oylan fiatalon már a "nagyo" között buliztam. szerintem akkor minden idösebb lenézett, mint ahogy énis lenézem a mostani 13éveseket akik isznak cigiznek drogoznak és nemi életet élnek akár egy buliban is... de te ne legyél iylen.
pár év mulva is élheted még az életed és akkor elkerülöd az otthoni veszekedéseket is. ;)
16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!