Az anyósjelöltemmel 2 hónapja nem beszélünk. Kicsit félreértettük egymást. Hétvégére meghívott szalonnát sütni. Nem tudom hogy elmenjek e? Hogy béküljünk ki?
szia!
Szerintem is menj el,mert tényleg nagyon rossz a haragtartás.De ez egy jó alkalom is lesz arra,hogy tisztázzátok ki mit vár el a másiktól.Én azt javaslom,hogy csakis őszintén,ha nem érzed magad hibásnak a haragszomrádért ne te kérj elnézést.Azonban mindig magyarázd el,hogy te hogy látod a dolgokat,és mi sért téged,és hallgasd meg azt is,hogy mi sérti őt.Teremts tiszta helyzetet,és ne bólogass mint egy paprikajancsi.Annak semmi értelme,mert ugyanaz lesz a helyzet mint eddig,és előbb utóbb tele a pohár.
Le kell tisztázni,ami általános konfliktusforrás szokott lenni anyós esetekben,hogy mindenki intézkedjen a maga életében,és tartsa tiszteletbe a másikét.Felnőtt emberek vagytok,el tudjátok dönteni hogyan akartok élni,és nem kell feltétlen hogy neki tetsszen.Ti sem avatkoztok a dolgaiba.Lehet,hogy ő az idősebb,tapasztaltabb,bölcsebb is,de tanácsot annak kell adni,aki kéri.És nem kötelező megfogadni akkor sem.Az nem lehet ok a sértődésre,ha a fiatalok a saját életüket akarják élni,a saját szokásaikkal,és stílusukkal.Nem írtad le,mi volt a húsvéti szitu,de a saját tapasztalataim alapján ezekre tudok gondolni.
Sok szerencsét a béküléshez,és szerintem csakis őszintén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!