A párotok azt mondta,hogy szerinte jobb lenne ha a legjobb barátnőddel inkább megszakadna a kapcsolatotok,mert nem valami szép éltet él és félt,hogy belevisz valamibe, akkor megszakítanád vele a kapcsolatot?
Utolsó: szerintem hs valami baromi komoly ok lenne, akkor a kérdező magától megszakítaná a kapcsolatot, nyilván ő sem hülye. Itt az a baj, hogy a pasija nem bízik a kérdező saját értékítéletében.
2012. dec. 6. 20:26
22/32 anonim válasza:
Nem.
2012. dec. 6. 20:28
23/32 anonim válasza:
"Az, hogy veszély esetén megfelelően döntsön."
Naná!
Mivel a kérdező egy idióta gyengeelméjű, majd a párja eldönti helyette, hogy mi a "megfelelő döntés"!
Na ne már!
2012. dec. 6. 20:48
24/32 anonim válasza:
Ha a párom hagyná, hogy egy barát kihasználja, az is az ő döntése lenne, legfeljebb arra figyelnék, engem ne károsítson meg a barát vele együtt.
2012. dec. 6. 21:03
25/32 anonim válasza:
A válaszokból itélve, csoda, hogy még van párkapcsolat. Úgy látszik, család, gyerek, stb, nagy ívben le sz...va. Első a barát. Így, nem a baráttal kéne összeköltözni?
2012. dec. 6. 21:45
26/32 anonim válasza:
25-ös, lehet hogy ez neked fura, de vagyunk még páran ebben a mocskos világban, akik nem felejtették el a BARÁTSÁG jelentését.
És ez nem jelenti azt hogy a család le van szarva. Nem tudom hogy ebből a dologból hogy jutottál erre a következtetésre, mindenesetre szűklátókörűségre vall.
2012. dec. 6. 21:57
27/32 anonim válasza:
Rossz életű ember sosem lehetne a barátom/nőm.
Ha belekeveredne, nem tudnék segíteni, anno átéltem ezt, a másik támadásnak vette, nem érdekeltem, besértődött, szóval erről ennyit. :D (elk*rvult, mindennap másféle hapsival hentergett, tiniként kocsmákban kínálta fel magát időse férfiaknak pénzért, apám alkesz, így látta/hallotta az egészet...)
2012. dec. 6. 22:02
28/32 anonim válasza:
Ezzel még nem korlátozza a szabadságodat,csak lehet,lát valamit,amit te nem.Nekem is volt egy legjobb barátnőm,akinek szintén kritikán aluli élete volt és akik jót akartak nekem,mind azt mondták,hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot.Én az elején nagyon ellenkeztem,de végül a saját káromon rájöttem,hogy milyen ember is ő igazából.Ebből kiindulva lehet,a párod csak védeni akar valami rossztól,amit te lehet,nem veszel észre,mert a legjobb barátnődről van szó és gyanútlan vagy.
2012. dec. 6. 23:42
29/32 anonim válasza:
És a válasz:Persze nem ugranék egyből a páromnak,de azért nem árt jobban kiismerni a barátnődet.
2012. dec. 6. 23:44
30/32 anonim válasza:
Kérdező?
Kaphatnánk konkrét dolgokat,én így nem tudok érdemleges választ adni...mi az,ami miatt a párod ilyet kér tőled?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!