Meg tennétek ha a párotok kéri?
Nem szakítanám meg a kapcsolatot a legjobb barátnőmmel.
Egyrészt semmiképpen nem mennék bele ebbe a játékba. Ha látja hogy irányíthat, vagy megváltoztathat, akkor elmenne a kapcsolatunk egy amolyan alárendelt-fölérendelt viszonyba, és az soha nem jó. Ott kezdődnek a bajok egy kapcsolatban. Persze az emberek alakítják egymást, de nem tudatosan! Ha tudatos a másik átformálása, az rég rossz.
A másik dolog, én soha nem hagynám cserben a barátaimat, akármilyenek is. Ezért vagyunk barátok! Nem engedem hogy valaki más meghozza a döntést helyettem, és a barátaimmal való közös jövőnkről hozzon "ítéletet"
Egy nyugodt, őszinte, nyílt beszélgetés keretein belül elmagyaráznám a páromnak hogy nincs mitől féltenie, felnőtt ember vagyok, gondolkodom mielőtt bármit is teszek.
És ő is egy értelmes, felnőtt ember, szóval biztos vagyok benne hogy megértené, és meg tudnám nyugtatni afelől, hogy nem fog a barátnőm semmibe belevinni :)
Konkrétumok?
Mi az,ami zavarja a barátnődben?
Ha bővebben írnál,talán meg tudnánk mondani,hogy esetlegesen jogos e a kérés,bár ha legjobb barátnő.....
A legjobb barátnőd nem véletlenül a legjobb barátnőd.
Semmiképpen sem tenném meg!
Ráadásul ez csak a kezdet lenne, és később másba is beleszólna. A legjobb barátnő egy életen át megmarad, míg a pasi nem feltétlen.
Én is inkább ezen a párkapcsolaton gondolkodnék el.
Itt mindenki előtérbe helyezte az egyén döntését. Nekem a család mindenek felett.
Nem tudom, hogy miért kért ilyent a párod, de el tudom képzelni, hogy van olyan dolog, ami miatt meg kell lépni ezt. Egy családot összetartani szerintem az anya elsődleges feladata. Az, hogy veszély esetén megfelelően döntsön. Mindenféleképpen pontos információra lenne szükség ahhoz, hogy mi itt ítéletet mondjunk. Ha megtennéd, lehet, hogy igazuk is lehetne a válaszolóknak, de addig nem hiszem, hogy ilyen egyértelmű elutasítást kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!