Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el? Lent bövebben

Hogy mondjam el? Lent bövebben

Figyelt kérdés
Hogy mondjam meg a szüleimnek h van barátom és h ez a kapcsolat tényleg komoly azért kérdezem mert már 2 éve kerülgettük egymást és anya tudta is de nem tetszett neki mert ugy érezte h a fiu csak kihasznál vagy vmi ilyesmi h ö szerinte levegönek néztett engem ... és most nemtudom h mondjam el neki h most komolyan járunk...!
2009. aug. 19. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mióta jártok? És mióta komoly? Hány évesek vagytok?
2009. aug. 19. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
most aug 1.-töl és 17 évesek vagyunk
2009. aug. 20. 12:14
 3/4 anonim válasza:
Énis hasonló helyzetben vagyok, csak én 18 vagyok.Anyum folyton olyannal jön hogy minek találkozgatni meg hogy ugyis csak ki akar használni...hogy miért kell rögtön ezt feltételezni mindenkiről nemtudom. MOndd el nekik hogy van ez a srác akivel együtt vagytok, és hogy szeretnéd ha elfogadnák, meg hogy te is őszinte akarsz velük lenni, ezért elmondod. Énis most fogok készülni elmondani nekik, szoval....sok sikert kivánok, remélem megértik :D
2009. aug. 21. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépem :) és akkor neked is sok sikert !!!
2009. aug. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!