Hogy mondjam meg, hogy nehogy mást higyjenek, vagy mit tegyek? (bővebben lennt)
@ 11:13-as: ezt olvasd el
a kérdésre válaszolva - egyszerüen mondd el az igazat, az a legjobb megoldás.
szerintem ha le akarnak menni, oldják meg - anyagilag is, meg időben is, ne másokat terheljenek vele
bulizni nem muszáj, ha nem tudják megoldani
te meg nem tartozol semmivel, apukád meg pláne nem
ennyi
Mondd meg a szemükbe az igazságot!
Esetleg Győrbe lemennének busszal?Az csak 1240 Ft,utána meg ti vinnétek őket le a Balcsira.Így nem lehet megoldani?
De ezt honnan álmodták meg? Komolyan, én az ilyenen úgy ki tudok akadni.
A pofátlan emberek annyira kihasználják azokat, akik nehezen tudnak nemet mondani.
én nem hinném, hogy jelen esetben a "cizellálás" szó nem fedi pontosan a lényeget.
te biztos laboráns vagy, vagy sebész, esetleg jogász hogy ilyeneken tökölni tudsz.
csak mert éppen a linkelt oldalon ezzel a két szóval magyarázzák az idegen szót, még nem jelenti, hogy más oldalon nem írják le nekem tetszően és ellenérvelhetően a "cizellált" jelentését.
bocsáss meg, de én nem keresek erre linket.
a lényeg, hogy a kérdező értse a mondanivalómat, ami mellesleg uaz mint a tied. (mielőtt linkelnél: szerintem az uazról is tudjuk, hogy a jelentése: ugyanaz)
figyu (bocs, figyelj): az ilyen egyszerű élethelyzetek eldöntik, hogy miből lesz baráti kapcsolat és miből nem.
mondd el nekik az igazat úgy, ahogy van, kár azon filózni (lásd: gondolkodni), hogy mi LEHET ebből.
az LEHET, amit engednek.
Ha nincs pénzük elég, akkor nem kell a Balatonra menni, ezen nincs megsértődnivaló. Akkor gondolkodtak volna, amikor gyereket vállaltak... ENNYI!!!!
OFF: nem értem az egyik válaszolónak mi a baja a cizellált szóval, mivel teljes mértékben beleillik a mondatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!