Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy nehogy...

Hogy mondjam meg, hogy nehogy mást higyjenek, vagy mit tegyek? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Pénteken mennénk egy másik babás családdal Balcsira 2napra. Ők Pestről jönnének, mi Győrből megyünk. Nekünk könnyebb, mert apum visz le minket, ők viszont busszal akarnak jönni, és úgy akarták, hogy lejönnek busszal Siófokig(mert úgy a legolcsóbb nekik), és majd apumat akarták megkérni hogy menjen értük. Ez a helységtől, ahova megyünk durván 1,5óra csak oda. Viszont apumat reggel hívták, hogy délután amint lehet érjen vissza Győrbe, mert mennie kell dolgozni(teherautósofőr és nincs másik sofőr helyette). Na és nem tudom mit csináljak, hogy mondjam meg nekik, félek, hogy azt fogják hinni, nem akarom hogy értük menjen, pedig semmi ilyen, csak sietnie kell vissza, ennyi. Ti mit tennétek, it mondanátok nekik? Egyébként vonattal letudnának jönni közvetlenül a másik faluig, csak az árban sok(8ezer lenne oda-vissza).
2011. júl. 20. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

off: szerintem a vacilálsz szóra gondolt a válaszoló. A cizellált, az dísztárgy aprólékos megmunkálására vonatkozik.

Hát elég kellemetlen helyzet. Elhiszem, hogy kínosan érzed magad. De nincs más választásod, minr elmondani az igazat. De minél előbb, hogy gondolkodjanak valmi megoldáson, szóval ne az utolsó pillanatban tudják meg. (én is győri vagyok:))

2011. júl. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!