Hogy mondjam meg neki, hogy engem egyáltalán nem érdekel? Már nem birom tovább! bővebben lent
Arról lenne szó, hogy van egy fiú az osztályban, aki szerelmes belém. Nagyon kedves, figyelmes, de nekem ő egyáltalán nem tetszik. FOlyton próbál velem lenni, beszélgetni velem, szerelmes levelet is irt már, és igen, aranyos, meg minden, és én már sajnálom is szegényt. De ha nekem nem tetszik, akkor egy levéltől nem fognak megváltozni az érzéseim. Nem merem neki elmondani, hogy nekem ő nem tetszik, mert már sajnálom. Mit tegyek? HOgy mondjam el neki?
13L
Kedvesen, de egyértelműen és határozottan. Lehetőleg a sajnálatot ne lássa rajtad, mert azt bíztatásnak veheti, vagy pedig rosszul fog neki esni. Ha nem akarod puszta sajnálatból ezt tovább folytatni, akkor meg kell mondani neki és kész. Légy következetes!
Sok sikert!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:23
Maximum a retket és az olyan tuskókat kell lekoptatni aki ilyet tanácsol egy 13 éves lánynak!
Lehet, hogy a fiúnak is van ám szíve! Meg mi az már, hogy hagyd figyelmen kívül amikor már a tudtára adta hogy szereti a lányt?
Itt az egyetlen normális megoldás -ha neki is a legjobbat akarod-, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik neked és kész! nem akarsz tőle semmit! és a legjobb ha egy darabig kerülöd is! ennyi. kultúrált emberek így oldanák meg.
kíváncsi lennék, ha a te fiad lenne az illető srác akkor is azt tanácsolnád, hogy "koptasd le". Ha ennyi eszed van inkább ne válaszolj a kérdésre! pffffffff....
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!