Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy nem érdekel más csak Ő?
lehet elkeseritelek,de ezen csak az idő segit,és hogy rengeteget vagy vele,és kismillioszor is elmondod,kimutatod h mennyire imádod
nekem ez másfél évembe került mire elhitte h csak őt,és senki mást,pedig én soha nem adtam rá okot,h ne bizzon bennem,csak előttem volt aki megcsalta,és ezért...de türelem,és megvan az a bizonyos rozsa is...megéri
22/L
Hát oké, megfogadom a tanácsod...:)
Amúgy minden nap vagyok vele, naponta 8000szer elmondom hogy imádom, és tudja is jól, talán már kezd nem annyira félni, de msot hogy bejöttek a képbe ezek a kö..csögök... Talán nem kellett volna elmondanom neki hogy rám vannak szállva?
néha jobb ha nem tudja h másnak is teccel...esetleg a probálkozokat -amikor párod is láthatja,esetleg egy olyan ismerős,aki fix h elmeséli neki-elküldheted melegebb éghajlatra
mondd el neki,h azok hozzá képest sehol sem vannak,és hasonlok...és megne probáld azt ecsetelni,h egyik másik pasi milyen helyes valojában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!