Hogy mondjam meg neki, hogy engem egyáltalán nem érdekel? Már nem birom tovább! bővebben lent
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy fiú az osztályban, aki szerelmes belém. Nagyon kedves, figyelmes, de nekem ő egyáltalán nem tetszik. FOlyton próbál velem lenni, beszélgetni velem, szerelmes levelet is irt már, és igen, aranyos, meg minden, és én már sajnálom is szegényt. De ha nekem nem tetszik, akkor egy levéltől nem fognak megváltozni az érzéseim. Nem merem neki elmondani, hogy nekem ő nem tetszik, mert már sajnálom. Mit tegyek? HOgy mondjam el neki?
13L
2010. nov. 29. 18:07
11/12 anonim válasza:
Őszintén, egyenesen, a szemébe:
"Kedves vagy, de nem vagy az esetem, nem akarok tőled semmit. Fiúként nem jössz be nekem, sajnálom."
Mindenképpen fájni fog neki, de így legalább tisztességes vele szemben, és a saját önbecsülésed sem látja kárát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!