Mikor és hogyan tudtatok először függetlenedni a családtól? Anyagilag és egyébként is értem.
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 09:18
11/16 anonim válasza:
gratulálok neked ! komolyan. nem semmi teljesítmény. (de a lényeg a párkapcs. aki a kutyának nem kell, és csak 100-at keres az a gyerexobájában örexik meg)
12/16 anonim válasza:
18 évesen költöztem el. Ők segítettek az első lépésben, kibérelni egy lakást. Majd dolgoztam és tanultam. Többet nem segítettek anyagilag.
13/16 anonim válasza:
egyetem után amikor elkezdtem dolgozni
14/16 A kérdező kommentje:
Én most úgy vagyok, hogy egyetem mellett vállaltam munkát, ami heti egy alkalom. Próbálok spórolni, kapok ösztöndíjat is, de mivel itthon lakok nem tudom mikor tudok egyáltalán függetlenedni.
2012. dec. 10. 22:43
15/16 A kérdező kommentje:
Egyedül meg tényleg nagyon nehéz sajnos :/
2012. dec. 10. 22:43
16/16 anonim válasza:
20 évesen. Amikor egyetemre mentem, elkezdtem mellette dolgozni is. Így gyakorlatilag önellátó lettem, s miután nyáron is ott maradtam a meló miatt tudtam venni egy autót, aztán albérlet. Most tartok saját vállalkozás indításánál és sikerült saját lakásba költözni a barátnőmmel.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!