Mikor és hogyan tudtatok először függetlenedni a családtól? Anyagilag és egyébként is értem.
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 09:18
1/16 anonim válasza:
23 évesen költöztünk a párommal albérletbe, akkor már párom 3 éve én 2 éve dolgoztam, volt tartalék, így belevágtunk a külön életbe. Addig nálunk laktunk.
2/16 anonim válasza:
21 évesen befejeztem a tanulmányaimat, egy középfokú és egy felsőfokú szakmát, majd összeköltöztünk a párommal (4 éve voltunk együtt) albérletbe. Ekkora kezdtem el dolgozni is.
3/16 anonim válasza:
19 éves voltam érettségi után szeptemberben elkezdtem dolgozni én is, október végén költöztünk albérletbe. Akkor voltunk együtt másfél éve.
4/16 anonim válasza:
24 évesen befejeztem az egyetemet és akkor végleg elköltöztem otthonról. Megvártam míg az új főállású munkahelyemen letelt a próbaidő és elköltöztem egy pici albérletbe.
5/16 anonim válasza:
Fősuli után elkezdtem dolgozni, párom is, kicsit gyűjtögettünk, majd 23 évesen (ő 26) költöztünk össze egy kis albérletbe.
6/16 anonim válasza:
Fősuli után 1,5 évvel vettük meg a lakást. 10% önrész, 90% hitel. De legalább onnantól a magunk urai vagyunk.
7/16 anonim válasza:
Már gimnazista koromtól kezdve kollégiumban laktam, egyetem utolsó évében kezdtem anyagilag is függetlenedni, albérletbe költöztem, diákmunkát vállaltam, Államvizsga után kerestem rendes melót és végleg leszakadtam.
8/16 anonim válasza:
19 évesen, haverokkal albérletbe érettségi után, egyetem mellett meg dolgoztam.
9/16 anonim válasza:
itt mindenki szuperember? sok 30+os nem képes erre...(80-110 nettós fizu + párkapcs nélküliség miatt)
10/16 anonim válasza:
ez miért szuper emberség?
23éves voltam,már 2éve dolgoztam félretettem minden pénzem soha nem költöttem semmire,azon kívül amit leadtam otthon,+minimálisan ruha kaja soha nem mentem haverokkal nyaralni ... amit vettem az mind a majdani-mostani lakásomba vettem pl fagyasztó, ágyneműk tányérkészletek...
néztek is hülyén..
vettünk a párommal egy öreg házat 7,5milla. ebből 5,5 volt hitel a többi a kettőnk pénze semmit nem kaptunk a szüleinktől.
a maradék spóroltból meszeltünk. és tovább spóroltunk.és még most is spórolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!