A ti családotok, hogy áll anyagilag?
Figyelt kérdés
Mi szerencsére jól állunk.
A férjem fogorvos és saját rendelője van, és jól keres.
2012. aug. 27. 21:46
2/51 anonim válasza:
Sz.rul.
Te most dicsekedni jöttél ide?Őszintén érdekel.
3/51 A kérdező kommentje:
Nem, csak kíváncsi vagyok.
2012. aug. 27. 21:50
4/51 anonim válasza:
A férjed fogorvos és saját rendelője van. Milyen ügyes. És te? Egy szimpla háztartásbeli, aki élvezi és szórja a férje fizetését?
5/51 anonim válasza:
Szerintem is dicsekvésnek hangzik. Ha ilyen jól álltok megnézhetné a férjed a fogaimat ingyen. Holnap el is megyek, hol a rendelő. Ja amúgy mi is bénán állunk...
6/51 anonim válasza:
Istenem..
Ahogy jöttek volna sorba a válaszok, biztosan többen is megkérdezték volna, hogy és Te kérdező, Ti hogy álltok anyagilag, most, hogy ennek elébe ment és magától leírta, jönnek majd az undorító, arrogáns válaszok.
7/51 doryka1234 válasza:
A testvéremék devizahitelesek, 40 ezerrel kezdtek törleszteni, most 120 ezer körül fizetnek. 2 felnőtt+1 kisiskolás gyerek. Kb 30-40 ezer marad a kajára, és az országban élők nagy része hasonlóan nyomorúan él. Nagyon nehezen élünk manapság. Jelige: Húzás külföldre, mert itt megdöglünk!!!!!!!!
8/51 anonim válasza:
Amúgy a kérdésre válasz: úgy élünk, mint a középosztálybeliek. Valamivel jobban, mint az átlag. Ha minden így alakul, ahogy eddig, akkor ügyvéd férjem lesz, én pedig ápoló leszek vagy fogtechnikus. Mindkét sulit el akarom végezni.
9/51 anonim válasza:
Jól élünk,párom 350E keres,én 200,családom is jól keres.
Gyerek nincs,hitel nincs. most tervezi a párom az eljegyzést:) tavasszal pedig esküvő,aztán jöhet a gyerek:)
10/51 doryka1234 válasza:
Én a semmiből építem fel a majdani életem, mert az én családom engem nem tud támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!