Miért gondolják sokan hogy akinek gyereke van az minden másban sikertelen?
Sokszor olvasom itt hogy ha valaki szül akkor biztos azért teszi mert nincs más öröme az életben, semmi másban nem sikeres ezért csak ez maradt neki.
Miért gondoljátok így?
ma 20:38
ez nem igaz, mert én a mai tényállás alapján ( ami miért ne maradhatna? )felállítottam egy jövőképet.
te viszont kijelentetted, hogy nem lesz nyugdíj, ami valljuk be, hülyeség , amivel csak a mai csak panaszkodni tudó emberek többsége vagdalózik :) (ezzel nem céloztam rá, hogy az vagy, csak ez a megszokott)
Vannak olyan emberek akik azért vállalnak gyereket, mert sikertelenek, boldogtalanok és a gyerektől várják a sikerélmény és a boldogságot. Ők azok akik pokollá teszik a gyerekeik életét, mert felnőtt korukban sem hagyják önállósodni, függővé teszik őket, ezzel tartva meg a saját illúziójukat. Ők azok akik képtelenek felfogni, hogy vannak emberek akiknek nem központi kérdés a gyerek.
Szerencsére a gyerek vállalok többsége nem ilyen.
tegnap 21:43
ezt most megfordíthatjuk arra is, hogy aki meg karrierista az szerint nem csak a gyerek a cél és leszólja azokat akik szerint igen:)
Mindenki azt tartja jónak amiben él , ezzel semmi gond nincs, csak ne kezdje el téríteni és leszólni a másikat.
Én úgy gondolom, hogy senkinek nem kéne leszólnia a másikat. Egyelőre azt látom, hogy a gyerekesek meg állandóan beszólogatnak a nem gyerekeseknek, közlik, hogy így nem élet az élet, hogy egy kapcsolat csak gyerekkel teljes, meg, hogy nem is szerethetik egymást, ha nincs gyerekük...
Én szerintem ez pontosan ugyanolyan bántó, mint a kérdésben felvetett probléma!
A legnagyobb baj itt alapvetően nem az, hogy máshogy gondolkodnak emberek (ez természetes!), hanem, hogy semmi tolerancia nem szorul beléjük. :(
Most amíg engem XY nem zavar, addig mi közöm hozzá, hogy hogyan él, és mi jogom lenne nekem megítélni és elítélni az ő életét!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!