Én csak azt nem értem, hogy ha olyan sokan használják az ovu tesztet, és aszerint vannak együtt a párok, miért lesz sikertelen a teherbeesés?
Már megbocsáss, de ez egy értelmetlen kérdés!!!
6 éve próbálkozunk, sikertelenül. LH teszt, pg 53 minden hónapban előkerül. Egészségesek vagyunk mind a ketten. Látod, így nem sikerül a baba!
Az előző vagyok. Én is kíváncsi lennék amúgy ennek az okára.
Nálunk nagyon jó helye lenne pedig a babának.
Az ovuteszt 50%-ban mutat jót.
A hő figyelése sem pontos, nekem 5! nappal volt tüszőrepedésem az után, ahogy a hőm mutatta! A doki azt mondta felejtsem el, UH-gal néztük a ciklusomat 2 naponta, így derült ki. Én 26 vagyok, nekünk sem jött össze egy ideig, de már 16 hetes vagyok.
Egy baráti pár 2 éve próbálkozik, mindketten egészségesek, nem buliznak, nem cigarettáznak, mégsem jön. Nem tudják megmondani az orvosok sem, nekem orvos mondta, hogy ha sokáig nem sikerül érdemes megpróbálni egy kineziológust, mert a legtöbbször valamilyen lelki/szellemi probléma áll fenn.
Sok miértre nincs válasz, ne ezen gondolkozzatok, hanem képzeljétek el a babátokat, milyen lesz majd vele, stb. Csak pozitív dolgokra szabad gondolni, mindig az történik amit az ember "bebeszél" magának!
Az ovuteszt 90%-ban mutat jó! Akkor hazudik, ha hormonális bajod van, vagy ha durván policisztás petefészkeid vannak.
Egy egészséges párnak, hogyha minden egyben van, egészségesek, jókor vannak együtt, akkor is csak 20-25% esély van arra hogy teherbe esik.
A férfi spermiumától is nagyon sok minden függ, mert nem mindegy hogy 90%-os, vagy 50%-os mozgékonyságú, hány százalékuk sérült stb..........
Az ovuteszt pozitív, ennek ellenére lehet a jövendő anyuka pajzsmirigy beteg, amitől vagy nem esik teherbe, vagy nagyon hamar elvetél (mensi pár napot késik), vagy még rosszabb esetben kórházba kell menni vele. :(
Lehet még sárgatest elégtelenség, a luteális fázis hosszának elégtelensége, tesztoszteron, progeszteron, petevezeték elzáródás,bla bla bla....stb, sorohatnám végtelenségig.
Miután mindez tisztázódott, az ovuteszt segítségével 1 éven belül jön a babó.
Nem hülyeségeket beszéltem itt, hanem végigsoroltam szinte minden lépést amit 2003 óta végigcsináltunk egy kisbabáért, az ovulációs tesztet, mikroszkópot is, hőgörbét két évig minden hónapban használtam, de hiába, a baba csak akkor jött, miután minden rendbe lett téve, de ez után 4 hónappal terhes lettem.
Üdv:
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!