Újabb sikertelen hónap! Sokan vagyunk így?
Szia!
Mi "csak" 9hónapja próbálkozunk, de nekem minden hónap maga volt a boldogság, aztán mikor megjött, akkor maga a rémálom.
Nagyon padlóra kerültem olyankor, sokat sírtam.
Aztán kiderültek a problémák, ami miatt nem jön a babó: PCO-m van, a jobb oldali peteveztőm el van záródva, és a méhnyaknyákom megöli a spermákat.
Aztán múlthét szombaton(11-én) volt az első inszemem.
Bizakodok(ahogy mindig) aztán majd látjuk mi lesz..
Ha nem sikerül, folytatjuk tovább..egyszer úgy is sikerül!:)
Neked is csak kitartást, és türelmet tudok tanácsolni.
Egy 24 éves lány
Sziasztok!
Mi is csak rövid ideje próbálkozunk, és azóta már nekem is volt egy 3 napos késésem, amikor 5 percenként WC-re rohangáltam, mert mindig úgy éreztem, hogy na most jött meg. Durva, de még a moziból is kiszaladtam, hogy jaj, el ne ázzak. Aztán végül tényleg megjött :( Egyébként én eddig még minden hónapot újult erővel kezdek. Viszont a dokimnak rendesen rágom a fülét, hogy küldjön vizsgálatokra. Így sikerült elérnem, hogy most, négy hónap próbálkozás után már vizsgálják a hormonjaimat, volt már a páromnak spermavizsgálata is, a második (!) hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!