Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Újabb sikertelen hónap! Sokan...

Újabb sikertelen hónap! Sokan vagyunk így?

Figyelt kérdés
Ti,hogy dolgozzátok fel,hogy nem jön a baba?
2009. ápr. 14. 07:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi "csak" 9hónapja próbálkozunk, de nekem minden hónap maga volt a boldogság, aztán mikor megjött, akkor maga a rémálom.

Nagyon padlóra kerültem olyankor, sokat sírtam.

Aztán kiderültek a problémák, ami miatt nem jön a babó: PCO-m van, a jobb oldali peteveztőm el van záródva, és a méhnyaknyákom megöli a spermákat.

Aztán múlthét szombaton(11-én) volt az első inszemem.

Bizakodok(ahogy mindig) aztán majd látjuk mi lesz..

Ha nem sikerül, folytatjuk tovább..egyszer úgy is sikerül!:)

Neked is csak kitartást, és türelmet tudok tanácsolni.

Egy 24 éves lány

2009. ápr. 14. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez az 5.hónap,ami tudom,hogy nem sok,de annyira szeretnénk már babát és a szervezetem is megtréfál,produjkálja a tüneteket:( Múlt hónapban 35 napra jött meg,pedig eddig a leghosszabb ciklusom is csak 32 nap volt. Ha most se jön össze,akkor megkérem a dokim,hogy írjon fel valamit,ami rendbeteszi a ciklusom. Ti mióta próbálkoztok?
2009. ápr. 14. 08:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 11 hónapja próbálkozunk. Igaz volt pár elég stresszes hónap ebben az idoszakban de mostmár megnyugodtam egy picit viszont hónapról hónapra egyre nehezebb. Állandóan a baba korul forog minden gondolatom már érzem ez a hónap se hozott sikert a héten egész biztosan meg fog jonni már fáj mindenem fáradt vagyok,ideges és duhos a sorsra hogy nekunk miért nem sikerul. Nem tudom mi tévo legyek mi fog eredményt hozni mi az ami segítene rajtunk. Belefáradtam most megint egy kicsit.
2009. ápr. 14. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz. Mi 5 hónapja próbálkozunk. Március végén kiderült, hogy Pco-m van, májusban lesz egy laparoszkópiás beavatkozásom. Minden rosszban van vmi jó: mert a férjemnek el kellett menni andrológushoz, és kiderült, vele minden rendben. Várom a műtétet, és elvileg utánna nincs akadály, hogy hozzánk is leszülessen a baba. Ti mióta vártok rá? Voltatok kivizsgáláson? Csak mert ezekkel is teszel vmit az ügy érdekében, és nem tétlenül (és sajnos néha feleslegesen) várod a babót! Nekem bejött. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, hogy tudom mi a bibi, és hogy van rá megoldás. Kitartás!!!!!
2009. ápr. 14. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi is csak rövid ideje próbálkozunk, és azóta már nekem is volt egy 3 napos késésem, amikor 5 percenként WC-re rohangáltam, mert mindig úgy éreztem, hogy na most jött meg. Durva, de még a moziból is kiszaladtam, hogy jaj, el ne ázzak. Aztán végül tényleg megjött :( Egyébként én eddig még minden hónapot újult erővel kezdek. Viszont a dokimnak rendesen rágom a fülét, hogy küldjön vizsgálatokra. Így sikerült elérnem, hogy most, négy hónap próbálkozás után már vizsgálják a hormonjaimat, volt már a páromnak spermavizsgálata is, a második (!) hónapban.

2009. ápr. 14. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia!Hát nagyon rosszul élem meg,hogy most is megjött!Már a depresszió kerülget!Valahol veszek Gynex cseppeket,azt kipróbálom,hátha segit!Csak nem tudom,hol lehet beszerezni!Kitartás minden próbálkozónak,aki eddig még nem lett babás!
2009. ápr. 14. 09:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Mi még nem olyan régen próbálkozunk,de így is nagyon rossz!Belesem merek gondolni mi lesz ha még sokáig nem sikerül,mert így is minden hónap amikor megjön,kisebb fajta depressziót hoz elő!És nem tudok mit csinálni vele,nem tudok parancsolni az agyamnak,hogy hagyja abba és ne gondoljon mindig a babára,mert az nem jó.Hiába...
2009. ápr. 14. 10:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Sok sikert amúgy mindenkinek!
2009. ápr. 14. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Köszi!Neked is minél hamarabbi babásodást!
2009. ápr. 14. 10:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is a 11. hónapnál tarunk, és ma jött+. Nekem már annyira elegem van, hogy úgy döntöttem nem is érdekel, elvesztettem a reményt, eddig mindig sikerült összeszednem magam, de most nem megy :(
2009. ápr. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!