Miért önző az a szülő, aki néha a nagyszülőre bízza a gyereket?
Mióta lett ez bűn? Nyilván nem a nagyszülő neveli, de heti pár órát kettesben vannak. Ez jó a gyereknek, jó a nagyszülőnek és jó a szülőknek is. Nem értem, miért kell ezt úgy beállítani hogy csak nyűg a nagyszülőnek a gyerek meg végigordítja az együtt töltött időt...
Vagy csak én kapok ilyen megjegyzéseket?
szerintem inkább az a baj, ha a nagyszülők nem vesznek részt a a gyereke a életében.
anno, én is rengeteg időt töltöttem velük, imádtam, hogy ott lehetek. kert, cicák, csirkék, fáramászás, hintázás :)
minden nyári és téli szünetet náluk töltöttem amíg általános iskolás voltam. anyum addig dolgozott, pénzt keresett, h legyen miből taníttatni engem majd később.
soha nem haragudtam ezért anyumra, hiszen szerető környezetben lehettem, finom kajákat csinált a nagyim, sok jó régi sztorit elmeséltek, megtanultam barkácsolni, egy kicsit főzni, a ház körüli munkákat is.
kevesebb lennék most, ha nem lettek volna ilyen fantasztikus nagyszüleim.
már előre látom, hogy a leendő gyerekünk 2 nagyija ölre menő harcokat vív majd, h kinél legyen az apróság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!