Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is voltatok már ilyen...

Ti is voltatok már ilyen helyzetben? (többi lent, bocsi a helyesírásért! )

Figyelt kérdés

Délután megyek ki a konyhába beszélgetni szüleimmel,és veszekednek

a veszekedés oka a pénz ..apu nem dolgozhat kocsmába jár mindennap este , és még mikor anyu megkérdezi tőle hogy mennyi pénz raktál xy-t,ledobja a pént az asztalra és veszekednek ,erre én elkezdek sírni mert napok óta ez megy majdnem mindennap

Nem élünk valami jól max 90.000-forintból,anyunak sincs munkája hiába keres sehova sem veszik fel,hogy tudnék apukámmal elbeszélgetni hogy nem kellene ezt csinálnia nap mint nap részegen hazajönni, utána mindenkit szid engem hogy minek kellett megszületnem anyut le kw-za ,de másnap meg megy mindenkihez bocsánatot kérni, már sokszor mondtam nekik hogy betöltöm a 18 éves koromat és elköltözöm .. Ti is voltatok már hasonló helyzetben?

2012. dec. 3. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt így, hogy fater csomószor jött haza részegen. Nem alkoholista, mert minden nap ivott. Olyan heti egyszer, de mostanában már nem annyira. Amikor józan, akkor beszélj vele erről, hogy nem kéne ezt folytatnia tovább, mert rosszabb lesz, mint most. Ha rád nem hallgat, akkor esetleg kérd meg a rokonokat, hogy beszéljenek vele, mert ez így nem állapot.
2012. dec. 3. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben nőttem fel, én 21 éves vagyok. Megeszi az ember idegeit, borzalmas, az, aki nem ilyen közegben nevelkedett, nem is tudja, mennyire szétcseszi a kis lelkivilágát valakinek. Légy erős, tanulj jól, legyél motivált és legyen saját életed! Ezalatt azt értem, hogy építkezz, kezdd el tervezni a saját jövőd, egyszer úgyis kiszabadulsz onnan! :-)

Addig is, ott vannak a barátok, barátnők, és az interneten is sokan segítenek, ha arról van szó. Ne tartsd magadban.

2012. dec. 3. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az segített, hogy anyu elköltözött. Mióta fater rájött, hogy a pénz nem a fán terem, fizetni kell mindenért, piára már nem jut. Itt jegyezném meg, hogy azóta anyuval is elég normálisan megvannak. Nem kell minden a feneke alá tenni, és majd megtudja, milyen az élet. Vagy belebukik, de akkor már legalább nem a ti terhetekre.
2012. dec. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!