Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem erőlteti meg magát?

Miért nem erőlteti meg magát?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a szülinapom. Én bárminek tudok örülni, de tényleg, pl a névnapomra műanyag csattokat kaptam és örültem neki. A párom mindig azt mondja, hogy így meglepne meg úgy ha hagynék neki időt szervezkedni.- az utóbbi 1-2 hétben direkt nem is kérdeztem hol van, mikor jön, hova kell mennie... gondoltam hagy lepjen akkor meg. Várva vártam a tegnapi napot elémjött a munkahelyre, nagyon éhes volt ezért beugrottunk egy kifőzdébe enni egy főzeléket gondoltam ez azért biztos nem az ajándék (meglepi), vártam hát tovább, hazafele bekellett ugranunk egy építkezésre megnézni egy lakást 2 órát nézelődött mire szóltam , hogy 6 óra azért talán most már mehetnénk haza.- itt még mindig bizakodtam. Hazaértünk és leült a gépelé mondva , hogy megkell nézni jó vétel e ez a lakás vagy van ennyi pénzért jobb is. Végül 8 óra körül (amikor én már úgy döntöttem feladom és megfürdök,lefekszem) rohant el venni 4 szál virágot. Ráadásul a narancssárga színt gyűlölöm és abba köttette a csokrot, de ez már a legkevesebb. Este meg jött, hogy mi a bajom hát elmondtam neki, hogy nem nagy ajándékot vártam,de legalább azt hogy nem az lesz az első, hogy leül a gépelé.Erre közölte, hogy nekem túl nagyok az igényeim aminek ő nem felel meg. Jelzem van pénze rá, hogy akár ajándékot is tudott volna venni, vagy egy vacsi vagy valami, de mondom nem vártam el ő fújta fel, hogy majd ilyen meglepetés meg olyan... Azt mondta vacsizni szeretett volna elvinni, de hát pont nem úgy jött össze a nap, de őt ez most nem is érdekli, mert ő aludni akar és különben is kaptam virágot. Ez csak nekem esett rosszul, csak én érzem, hogy igyekezett úgy megúszni a tegnapi napot, hogy ne kelljen semmi erőfeszítést tennie?
2009. aug. 19. 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
hát nálam csomagolna az ilyen pasi, az biztos! gondold át a kapcsolatotokat, nem szabad megalkuvónak lenni. azért a szülinapi köszöntés egy jogos és alapvető elvárás az ember párjától, ezzel azt mutatta ki, hogy lesz.r téged és még arra se vagy méltó, hogy felköszöntsön normálisan.
2009. aug. 19. 09:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Hát neki lett volna pénze ajándékra. De igen nem ez lett volna a lényeg, hanem hogy egy kicsit foglalkozzon velem és ezen a napon tudja kicsit nélkülözni a laptopját. Ráadásul még a barátnőmet is felhívta, 2 nappal előbb, hogy mit vegyen nekem. Szóval ezt így vékkép nem értem. Mire volt jó felhívni, ha úgy sem vett semmit?

2009. aug. 19. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utólag is boldog szülinapot kívánok neked. Meg kell mondjam a párod nem a lovagok lovagja. De ismerem az érzést a párom hasonlóan viselkedett a szülinapomon, névnapomon. Én sosem kértem tőle ajándékot csak annyi hogy mondja boldog ... akármit, egy puszi, egy ölelés és ha nagyon szeret akkor egy sportszelet. Évekig tojt rám magasról az ünnepeimen, bezzeg én mindig többtízezret költöttem rá mikor neki volt vmi ünnepe, mert ő adott nekem kívánságlistát. Aztán besokalltam és célzásképpen nem vettem neki utána semmit (neki a névnap szülinap is előbb van mint nekem). Rájött. Azóta mindig kapok virágot, szép szavakat.
2009. aug. 19. 11:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Vicces, de most még ő van megsértődve rám és nem áll velem szóba. Hivatalos ügyben írtam neki sms-t és még arra sem válaszolt. Istenem nem értem a férfiakat!!!
2009. aug. 19. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Még ő van megsértődve?Na fajin!Az tuti,hogy kiköltöztetném a közös hálószobából egy pár napra hogy gondolkodjon már el!És nagy ívben tojnék a fejére a szülinapján!Tudja meg milyen rossz érzés.
2009. aug. 19. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Boldog Születésnapot -<-@ (ez egy szál virtuális rózsa akar lenni:) )

Másodszor: Az ilyet sürgősen zavard el a p....ba, vagy ha nagyon szereted, akkor erőltesd meg magad és sz.rjál te is a fejére, amíg észre nem veszi magát...

De ez nem figyelmetlenség, sztem csak azért bunkó veled ezek után, mert "miazhogyabarátnőmb.szleengem..."

szerintem repülnie kell...:)

Én pasi létemre nagyon gázul érezném magam, ha elfelejteném és ezzel így megbántanám a párom... hát még, hogy őt tartsam bunkónak, csak mer szóvá meri tenni... sztem addig örüljön, míg elmondod, mi bánt és nem egy másik faszinál keresel vígaszt...

2009. aug. 19. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
hogy miért nem erőlteti meg magát? Hát, mutasd meg neki, hogy téged nem lehet semmibe venni! Ha pedig nem fogja föl, hogy neked a törődés hiányzott a legjobban, hát...akkor ti nem is beszéltek közös nyelvet?
2009. aug. 20. 15:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És a virtuális rózsát! :)
2009. aug. 24. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!