Miért nem erőlteti meg magát?
Köszönöm. :)
Hát neki lett volna pénze ajándékra. De igen nem ez lett volna a lényeg, hanem hogy egy kicsit foglalkozzon velem és ezen a napon tudja kicsit nélkülözni a laptopját. Ráadásul még a barátnőmet is felhívta, 2 nappal előbb, hogy mit vegyen nekem. Szóval ezt így vékkép nem értem. Mire volt jó felhívni, ha úgy sem vett semmit?
Először is: Boldog Születésnapot -<-@ (ez egy szál virtuális rózsa akar lenni:) )
Másodszor: Az ilyet sürgősen zavard el a p....ba, vagy ha nagyon szereted, akkor erőltesd meg magad és sz.rjál te is a fejére, amíg észre nem veszi magát...
De ez nem figyelmetlenség, sztem csak azért bunkó veled ezek után, mert "miazhogyabarátnőmb.szleengem..."
szerintem repülnie kell...:)
Én pasi létemre nagyon gázul érezném magam, ha elfelejteném és ezzel így megbántanám a párom... hát még, hogy őt tartsam bunkónak, csak mer szóvá meri tenni... sztem addig örüljön, míg elmondod, mi bánt és nem egy másik faszinál keresel vígaszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!