Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem erőlteti meg magát?

Miért nem erőlteti meg magát?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a szülinapom. Én bárminek tudok örülni, de tényleg, pl a névnapomra műanyag csattokat kaptam és örültem neki. A párom mindig azt mondja, hogy így meglepne meg úgy ha hagynék neki időt szervezkedni.- az utóbbi 1-2 hétben direkt nem is kérdeztem hol van, mikor jön, hova kell mennie... gondoltam hagy lepjen akkor meg. Várva vártam a tegnapi napot elémjött a munkahelyre, nagyon éhes volt ezért beugrottunk egy kifőzdébe enni egy főzeléket gondoltam ez azért biztos nem az ajándék (meglepi), vártam hát tovább, hazafele bekellett ugranunk egy építkezésre megnézni egy lakást 2 órát nézelődött mire szóltam , hogy 6 óra azért talán most már mehetnénk haza.- itt még mindig bizakodtam. Hazaértünk és leült a gépelé mondva , hogy megkell nézni jó vétel e ez a lakás vagy van ennyi pénzért jobb is. Végül 8 óra körül (amikor én már úgy döntöttem feladom és megfürdök,lefekszem) rohant el venni 4 szál virágot. Ráadásul a narancssárga színt gyűlölöm és abba köttette a csokrot, de ez már a legkevesebb. Este meg jött, hogy mi a bajom hát elmondtam neki, hogy nem nagy ajándékot vártam,de legalább azt hogy nem az lesz az első, hogy leül a gépelé.Erre közölte, hogy nekem túl nagyok az igényeim aminek ő nem felel meg. Jelzem van pénze rá, hogy akár ajándékot is tudott volna venni, vagy egy vacsi vagy valami, de mondom nem vártam el ő fújta fel, hogy majd ilyen meglepetés meg olyan... Azt mondta vacsizni szeretett volna elvinni, de hát pont nem úgy jött össze a nap, de őt ez most nem is érdekli, mert ő aludni akar és különben is kaptam virágot. Ez csak nekem esett rosszul, csak én érzem, hogy igyekezett úgy megúszni a tegnapi napot, hogy ne kelljen semmi erőfeszítést tennie?
2009. aug. 19. 08:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

És te ezzel az emberrel töltöd az idödet? A legjobb, ha sürgösen elküldöd a fenébe és keresel valaki rendesebbet.

(Arra azért juthatott volna ideje, hogy amikor eléd megy, akpásból egy csokor virággal vár és egy mondatban megköszönt - akkor már szerintem nem esett volna rosszul a viselkedése)

2009. aug. 19. 08:52
 2/18 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt mondtam neki. Hogy az esett rosszul, hogy látványosan nem is gondolt arra , hogy szülinapom van, mert este rohant el, és közben meg hozzám fele jövet 4 virágos esik útjába. Jól összevesztünk aminek az lett az eredménye, hogy nem beszélünk azóta. És megvan róla győződve, hogy én hálátlan és gonosz vagyok akinek semmi nem jó...
2009. aug. 19. 08:56
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Az igen!Kedves ember a párod!:S

Velem is volt ilyen.Névnapomkor.Azt mondta a párom,hogy ő úgy szeret felköszönteni ha ad ajándékot.Pedig tudja,hogy nekem az is elég ha mondja,hogy boldog névnapot megölel és megcsókol.A családom felköszöntött az öcséméktől kaptam egy csokit és ott állt ő is és nem mondta volna egy szóval sem,hogy boldog névnapot.Iszonyúan rosszul esett.

2009. aug. 19. 09:09
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

09:09-es vagyok megint:D

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!:)

2009. aug. 19. 09:10
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

09:09-es vagyok ismét.

Tiszta zizi vagyok ma reggel:S

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!:D

2009. aug. 19. 09:12
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Az a gyanúm, elfelejtette a szülinapodat, aztán estefele a szaporodó jelekből (rossz kedved, csendességed stb.) esett le neki az a bizonyos tantusz, hogy "ünnep van", és elrohant virágért.

Ha egyébként jól megvagytok, akkor nem csinálnék ebből nagy ügyet. Inkább alkalmaznék egy rá illő tervet, amiben alapvető, hogy feledékeny a pasi, ráadásul nehezen veszi ezt tudomásul (és, ha már megtörtént a dolog, bocsánatot "elfelejt kérni"). Tehát, legközelebb szólj neki nyugodtan mondjuk egy héttel előbb, hogy közeledik a szülinap! Na, akkor már rajta múlik, hogy valóban tartja-e a szavát,már ami a nagy bulit illeti.

Most azért annyit megemlítenék, hogy ez az odadobott pár szál virág nem hozott ünnepi hangulatot, ezért rosszul esett neked. Ez olyan, mintha kitérdesedett mackónadrágban jelennénk meg mondjuk az esküvői fogadáson. Minden alkalomnak van külsőségekben és hangulatában történő megnyilvánulása, ami nélkül csak üres formasággá válik, nem fejezi ki, amire kitalálták (szülinapi köszöntés: szeretlek, gondolok rád, fontos vagy nekem).

2009. aug. 19. 09:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. aug. 19. 09:16
 8/18 A kérdező kommentje:

9:15-ös.

Hát pontosan ez a véleményem az ünnepi hangulatról.

Amúgy tudta, hogy szülinapom van, mert reggel nem mondott annyit se, hogy múúúú én meg finoman céloztam, hogy na hát egy évvel öregebb vagyok, na akkor lökött oda egy ja boldog szülinapot drágám-ot. Ezért is hábordtam fel az egészen, mert tisztában volt vele.

2009. aug. 19. 09:21
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Először is: Isten éltessen sokáig :)

A párod viselkedése valóban bántó.Nem az,hogy csak négy szál akármi,hanem AHOGYAN ezt körítette-illetve nem körítette.Nekem is rosszul esett volna,bár valószínűleg nem tettem volna szóvá.Úgyis észrevette volna mert tutira elbőgtem volna magam.

Anno velem is megcsinálta a férjem hogy mert nem volt épp pénze nem köszöntött meg és utána azt mondta h azért nem mert nem volt pénze ajándékra.Nem értik ezek a pasik,hogy annál rosszabb nincs,mint mikor egy ilyen szép napon levegőnek néznek?

Ki nem sz..rja le a virágot,egy szerelmes csókot adjon....

2009. aug. 19. 09:34
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
Bunkó szegény.
2009. aug. 19. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!