Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem régen nagy csjozós...

A férjem régen nagy csjozós volt de kezd megint beindúlni egyszerűen nem lehet leállítani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen nagy csajózós volt,már fiatal korom óta ismerem őt és imádta a nőket ezt nem is tagadta és tagadja.Tudom hogy szeret engem,a szex jó vele de hatalmas étvágya van.Az elején megegyeztünk hogy tudom hogy milyen de megbízok benne és ha kicsit flörtöl az nem zavar de tudja hol és mikor kell megállni.Tudom hogy egy férfinak szüksége van erre és ezen a téren nem vagyok egy hárpia.Nekem is jól esik ha bókolnak vagy ilyesmi.Ezzel nincs semmi baj de akkor étvágya van hogy én nem bírom már ezt a tempót néha és néha olyan érzésem van hogy van neki valaki.Tudom hogy szeret ebben biztos vagyok de amekkora étvágya van a szex terén nem akarom elhinni hogy nincs még valaki.Ezt nem dörgölhetem az orra alá mert ilyen és kész,van aki kevésbé kívánja és van aki jobban,ezért nem szólhatok be neki,hiszen ennek tudatában választottam őt.Néha úgy érzem mintha ismét elkezdett volna csajozni,egyre hevesebb a szexbe és egyszerűen már nem bírok vele,ez így mind szép és jó de néha már túlzásba esik.Én sem vagyok egy önmegtartoztató fajta de má néha túlzásokba esik.

30N 35/F

2012. dec. 3. 11:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%
A kutya meg a szalonna esete rémlik?
2012. dec. 3. 13:58
 32/34 anonim ***** válasza:
88%

Sajnalom a helyzeted, de ebbol csak egy kiut van es csak ebben az esetben nem fogsz bedilizni.Szakitas.

Az en parom is ilyen, egy darabig mukodott is, de nekem csokkent az igenyem es o ezt serelmezi.Napi ketto siman megy neki, nekem ez mar sok 3 ev utan.Vagy o szenved, mert nem kapja meg vagy en szenvedek, mert beadom a derekam es nem elvezem vagy egesz nap mondja amit mar nem tudok elviselni.Azt nem akarom, hogy megcsaljon, de nem vagyok hulye, ha meg nem tette meg akkor hamarosan megtenne.Inkabb szakitok es leszek padlon par honapig mint, hogy szenvedjunk egymas mellett evekig.

Nem passzoltok, ami nem megy nem kell eroltetni.

2012. dec. 3. 14:11
 33/34 anonim ***** válasza:
92%

Én is éltem ilyen párkapcsolatban,nekem elég volt heti 3-4 alkalom is,ő meg naponta 2x is kívánta,de persze nem az hogy kényeztessen,hanem a viszonzatlan orális szexet akarta...nem az hogy nem élveztem,nem szívesen csináltam neki,de azért minden nap 2x nem kívántam hogy viszonzatlanul kényeztessem!

ő is jött ezzel a szöveggel,hogy ő ilyen volt,lesz....változni nem tud

majd rájöttem hogy kevés vagyok neki,ha nem volt meg,a napi 2 sértődötten befordult fal felé,hozzám s szólt,duzzogott....én meg fogtam,és szakítottam

azt hitte nem fogok,milyen naiv volt

aztán pár hete rám írt,hogy megbánta, bnője egy hisztis kényes liba,aki van hogy egy teljes napig hozzá sem ér....

így járt,majd megszokja szépen

2012. dec. 3. 15:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Amúgy ne haragudj,de szerintem baromira nem illetek össze

ő szexmániás,minden nap kívánja,neki nem kellene tartós kapcsolat,úgy látszik még udvarolgatni,flörtölgetni,meg ismerkedni szeretne,gondolom azért nem zárkózna el,egy jó kis szextől sem,mondani persze neked mondhat bármit....

Meg másik h nem jó h minden áldott nap van szex,mert elveszik a varázs,mi a párommal nagyon nagyokat szoktunk együtt élvezni,ha pár napig szünet van,sokkal jobb.......

Titeket már csak a szex tart össze,ez bizonyítja,ha egy hétig,vagy kettőig nem lenne semmi,szerintem felszedne vkit.......

2012. dec. 3. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!