Hogyan lehetne leállítani őket?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve külön élünk albérletben. Ő 2hete munkahelyet váltott,hetente jár haza. Az anyjájék kavarnak,hogy reggelente 5-6fiú jár eltöllünk. Felhívtam a tulajt,hogy mi ez az egész,mert a barátom anyja szerint a tulaj mondta,meg mért nem nekem mondta,felhívom,ő ezt az egészet most hallja először.A barátom bízik bennem,de hogy tudnak így hírbe hozni..:(2012. nov. 20. 10:14
1/7 anonim válasza:
Éld nyugodtan az életedet. Nem kell velük semmit sem csinálni.
2/7 anonim válasza:
az anyós úgy jó, ha porhanyós, tartja a mondás
nem tudod leállítani, mert olyan fajta, és nem is szeret ... az jó, ha utánajársz a dolgoknak és megpróbálod rövidre zárni (tulajjal beszéltél), és ezt elmondhatod anyóspajtásnak is
reggelente 5-6 fiú? ... mondd, hogy kupit üzemeltetsz, de te vagy a madam, így te nem dugsz
3/7 anonim válasza:
Azt kell mondjam anyósod nem aprózza el, mindjárt 5-6?:P
Hozzád is lenne kérdésem: miért kellett ezzel felhivni a főbérlőt?
4/7 anonim válasza:
Fehivod az anyját, és közlöd vele, hogy ha nem áll le a hazugságokkal, akkor feljelented rágalmazásért.
5/7 anonim válasza:
ja, meg mondd azt a drága mamának, hogy ha többet nem terjeszt rólad hazugságot, akkor te sem mondod el róla az igazat a fiának, és tedd le a telefont (fogadjunk nem lesz több gond)
6/7 A kérdező kommentje:
azért hívtam fel a tulajt,mert feltünő volt,hogy emlegették,hogy ne hívjam fel,mert hajléktalanok leszünk stb. szombaton kiköltözünk,találtunk másik albérletet,senki sem fogja tudni mégcsak a címét sem:)nem hiányzik az idegeskedés,mert tervezzük a babát:)
2012. nov. 22. 12:12
7/7 anonim válasza:
egy huszárvágással megoldottad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!