25 éves vagyok, és nem akarok gyereket. A rokonaim ezért "bolondnak" neveznek, és próbálnak rábeszélni. Milyen jogon érzik hogy beleszólhatnak az én életembe és hogyan tudnám őket leállítani?
Figyelt kérdés
Már eléggé idegesít. Ha nekik kell gyerek szüljenek. Engem nem érdekel h vmelyik unokatestvérem vállal e gyereket vagy sem,vagy az xy rokonnak van e. Én úgy gondolom nekik ehez nincs semmi közük,mégis úton út félen azt hallom h miért nem szülök,korban vagyok,stb...2010. máj. 29. 19:22
1/27 anonim válasza:
Hát én azt mondom, ez a te életed. Egyébként lehet majd egyszer meggondolod magad. :)
Senkinek semmi köze hozzá. Szólj be, mondd hogy majd te tudod hogy kell-e gyerek. Majd leszállnak rólad. Amúgy meg aki azt mondja hogy 25 évesen szülnöd kéne az hülye. Ráérsz később is.
2/27 anonim válasza:
Hát én egyszer negédes mosollyal közöltem, hogy nem vagyok tenyészkanca, mellesleg szülni a tehenek is tudnak, ahhoz nem kell tehetség. Na azóta nem b@aszogatnak a gyerektémával.
3/27 anonim válasza:
Ne is törődj velük! Senki nem mondhatja meg a másiknak, hogy mikor vállaljon, vagy hogy egyeltalán vállaljon-e gyereket! Nem vagyunk egyformák! A te életed, a te döntésed!
4/27 A kérdező kommentje:
a rokonaim azt mondják mikor szólok nekik h ez az én életem,h "ők csak szeretnének a helyes útra terelni"
Nekem az a helyes ha nem szülök,nem bírom velük megértetni.
Attól mászok a falnak amikor unokatestvérem a kezembe adja a 4-5 hónapos babáját,h "hát nem édes?" . Az,akkor örüljön neki ő.
2010. máj. 29. 19:30
5/27 anonim válasza:
Teljesen igazad van, ne hallgass rájuk. Esetleg próbálj meg valami ütós hozzászólást kitalálni mert tapasztalatom szerint sokszor nem értik a célzást ha csak nem figyelsz rájuk.
7/27 anonim válasza:
Ajj ez olyan butaság. Manapság nem szülnek korán a lányok. Egy gyereket fel is kell ám nevelni, el kell tartani, etetni, ruházni, kell egy biztos háttér neki.Unokatesóm is 30 éves, és nincs neki. Másik 35,neki se.Pedig komoly barátja, illetve felesége van. Én is 25 vagyok, Több mint 2 éve barátom van, de még nem akarunk. Még saját lakás sincs. Nem kell velük foglalkozni. Én azt szeretném(szeretnénk) ha a gyerek normálisan felnőjön.Nem szülni a vakvilágba.
8/27 anonim válasza:
Igazad van, ez a te életed. Nina nem mondja el-ben van valami ilyesmi: Rokonok... Mit szeressek rajtuk?
9/27 anonim válasza:
Érdekes,hogy egy csomó ember azt gondolja,hogy a gyerek az élet értelme,anélkül élni nem lehet és ettől nem látnak tovább....engem is tök felhúznak és nem hiszik el,hogy a másik embert másvalami is boldoggá tudja tenni,nem csak a kölök:)
10/27 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben vagyok, mint Te, csak én 26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!