Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves vagyok, és nem akarok...

25 éves vagyok, és nem akarok gyereket. A rokonaim ezért "bolondnak" neveznek, és próbálnak rábeszélni. Milyen jogon érzik hogy beleszólhatnak az én életembe és hogyan tudnám őket leállítani?

Figyelt kérdés
Már eléggé idegesít. Ha nekik kell gyerek szüljenek. Engem nem érdekel h vmelyik unokatestvérem vállal e gyereket vagy sem,vagy az xy rokonnak van e. Én úgy gondolom nekik ehez nincs semmi közük,mégis úton út félen azt hallom h miért nem szülök,korban vagyok,stb...
2010. máj. 29. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se kell gyerek, mert sajnos már eléggé látni a jövőt, ami ránk vár és hát, nem túl rózsás, ha lesz is akkor örökbefogadott lesz (néger kislány talán), Másképpen szeretném megvalósítani magam, más céljaim vannak, és bennem nem igazán van anyai gén, nem vagyunk egyformák, de szerintem nem is baj.Te legyél boldog, az a legfontosabb!
2010. máj. 29. 22:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
25/L az lemaradt.
2010. máj. 29. 22:57
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
akkor szülj majd ha érettnek tartod magad. mert ha csak kényszerből szülsz a gyerek issza meg a levét. sajnos a legtöbb ember nagyon maradi és csak magára gondol. mert az ő idejükben 19 évesen már szültek.
2010. máj. 30. 00:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

én is ezt hallgatom álladóan,meg a kezem nézegetik,hogy miért nincs már rajta legalább egy eljegyzősgyűrű,hisz elég régóta együtt vagyunk...

de se esküvőre se gyerekre nem vágyok,tökjól elvagyunk igy is,majd ha 5-10év mulva akarunk babát,akkor előtte 2 tanuval esküvő (hú,ezen is de kiakadtak:D),hogy "rendes" családba szülessen a gyerek

de jelenleg van kismillio jobb dolgom ennél...

23/N

2010. máj. 30. 09:21
 25/27 anonim ***** válasza:
12%

Elsősorban a te életed, de gondolj arra h ha lehet túl későn fogod meggondolni magad.Egyébként is a társadalmi igazságosság azzal számol h az embereknek legyen legalább 1-2 gyereke, ha idős leszel a következő generáció fog eltartani, és ha gyerekek felnevelésel nem járulsz úgy hozzá a társadalom fenntartásához mint más akkor élősködsz.

Arról már nem is beszélve h ilyen népesedési statisztikák mellett 2050-ben Magyarországon több cigány lesz mint magyar.

Ráadásul a korral nő a terhességi komplikációk esélye és h beteg lesz a gyerek.

[link]

A biológát nem érdekli az h ma sokan szeretnének minél később gyereket.

2010. máj. 30. 18:50
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
én 26 vagyok, én sem szeretnék gyereket. nem engedném h ebbe bárki is beleszóljon. semmi közük hozzá.
2010. máj. 31. 21:28
 27/27 anonim ***** válasza:
62%
Miert kell lepontozni valakit aki valaszol?
2010. máj. 31. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!