25 éves vagyok, és nem akarok gyereket. A rokonaim ezért "bolondnak" neveznek, és próbálnak rábeszélni. Milyen jogon érzik hogy beleszólhatnak az én életembe és hogyan tudnám őket leállítani?
én is ezt hallgatom álladóan,meg a kezem nézegetik,hogy miért nincs már rajta legalább egy eljegyzősgyűrű,hisz elég régóta együtt vagyunk...
de se esküvőre se gyerekre nem vágyok,tökjól elvagyunk igy is,majd ha 5-10év mulva akarunk babát,akkor előtte 2 tanuval esküvő (hú,ezen is de kiakadtak:D),hogy "rendes" családba szülessen a gyerek
de jelenleg van kismillio jobb dolgom ennél...
23/N
Elsősorban a te életed, de gondolj arra h ha lehet túl későn fogod meggondolni magad.Egyébként is a társadalmi igazságosság azzal számol h az embereknek legyen legalább 1-2 gyereke, ha idős leszel a következő generáció fog eltartani, és ha gyerekek felnevelésel nem járulsz úgy hozzá a társadalom fenntartásához mint más akkor élősködsz.
Arról már nem is beszélve h ilyen népesedési statisztikák mellett 2050-ben Magyarországon több cigány lesz mint magyar.
Ráadásul a korral nő a terhességi komplikációk esélye és h beteg lesz a gyerek.
A biológát nem érdekli az h ma sokan szeretnének minél később gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!