A férjem régen nagy csjozós volt de kezd megint beindúlni egyszerűen nem lehet leállítani! Mit tegyek?
Régen nagy csajózós volt,már fiatal korom óta ismerem őt és imádta a nőket ezt nem is tagadta és tagadja.Tudom hogy szeret engem,a szex jó vele de hatalmas étvágya van.Az elején megegyeztünk hogy tudom hogy milyen de megbízok benne és ha kicsit flörtöl az nem zavar de tudja hol és mikor kell megállni.Tudom hogy egy férfinak szüksége van erre és ezen a téren nem vagyok egy hárpia.Nekem is jól esik ha bókolnak vagy ilyesmi.Ezzel nincs semmi baj de akkor étvágya van hogy én nem bírom már ezt a tempót néha és néha olyan érzésem van hogy van neki valaki.Tudom hogy szeret ebben biztos vagyok de amekkora étvágya van a szex terén nem akarom elhinni hogy nincs még valaki.Ezt nem dörgölhetem az orra alá mert ilyen és kész,van aki kevésbé kívánja és van aki jobban,ezért nem szólhatok be neki,hiszen ennek tudatában választottam őt.Néha úgy érzem mintha ismét elkezdett volna csajozni,egyre hevesebb a szexbe és egyszerűen már nem bírok vele,ez így mind szép és jó de néha már túlzásba esik.Én sem vagyok egy önmegtartoztató fajta de má néha túlzásokba esik.
30N 35/F
oxytocine csopp oraban neki naponta 3x ettol lenyugszik es kotodni fog hozzad.
szerintem ez valami potcselekves neki A test nem parancsolhat az agynak a leleknek Ha ez igy van kell a szakember segitsege mert nem oke valaki a szex rabja.
Azt mondta drágám,hogy nem tud változtatni,ő ilyen a szemedbe megmondta....te magad írtad!
Ha évek alatt nem tudott,akkor most majd megemlíted neki,hogy változzon aztán szerinted egy pálcaütésre más lesz minden?
Nem értem,hogy a hozzád hasonló nők (már bocs)miért nem olyannal jönnek össze,akik passzolnak is hozzájuk?
Ha meg most elkezded piszkálgatni,akkor jogosan lesz elege,mert ő azt hiszi szerintem,hogy te ezt elfogadod,hisz még vele vagy...
Ha az elején a kérdezőnek is jó volt így, honnan tudhatta, hogy évek múlva az ő igényei csökkennek, míg a férjéé nem? Azért a jövőbe senki nem lát és ezt nem is lehet elvárni!
Kérdező: valamilyen más megoldást nem tud találni? Miért muszáj szexelni, valahányszor rájön az inger? Kismillió alternatív megoldás van, a legegyszerűbb, ha ilyen helyzetben magára csukja az ajtót és "megoldja magának". Elég sok kapcsolatban működik ez a módszer, hátha nálatok is.
ma 12:28
Ha menstruálok így szoktuk...csak nem akartam ebbe a témakörbe itt ilyeneket írogatni.Még egy megoldást szoktunk de azt sem írom le..:)
Ilyen nincs. Nem vagyok prűd, sem irigy de azért 35 évesen ez nem egészséges. Ez duma, hogy nem tud lenyugodni, meg frusztrált lesz, persze mert szexfüggő, ismerje el. A függők mindig frusztráltak lesznek ha megvonják tőlük függőségük tárgyát. Vidd el orvoshoz, mert így sosem lesz ő sem boldog. Persze az embernek vannak igényei, de azért mindig van egy határ, ő már ez túllépte.
Vak vagy ha nem látod, hogy segítségre szorul és nem is veled van a baj. Ha nem látja be akkor hagynám a pics@ba, nehogy már ez egész életed arról szóljon, hogy az ő igényeit elégíted ki, mert szerinte ez normális. Hát jó, de akkor tényleg nem illetek össze.
Képzeld mi lesz ha gyereked lesz és szülés után 6 hétig hozzád sem nyúlhat. Majd két szoptatás között sz.phatsz Te is mert neki ezek az igényei. Nevetséges már bocs.
Most tegyél ellene, vagy megnyomorítod az életedet.
A férjed tuti nincs rendben agyban és rámész Te is nemsokára, ha folyton meg akarsz felelni.
Erre tényleg nem igazán van megoldás.
Viszont ha ennyiszer akarja veled, akkor én nem hiszem, hogy lenne valakije. És ha meg akar csalni, akkor szexelhetsz vele napi 10x is, akkor is meg fog csalni.
Az már más kérdés, hogy mennyire működőképes egy olyan kapcsolat, ahol ennyire eltérőek az igények. És mi lesz, ha egyszer gyereketek lesz, és nem lehet bárhol, bármikor... Lehet ezen el kéne gondolkodni.
Szerintem is függő, ami nem feltétlen baj, ha nem csal meg téged, ezzel megbántva azt akit elvileg szeret.
Ha nem vagy kéznél hogy kézzel vagy szájjal csináld neki, akkor szerintem csinálja magának és kész. Napi 1x meg lehet 'rendesen' veled. Ez csak elég kell hogy legyen, ha amúgy szeret és tisztel és nem akar megcsalni!
Ha viszont nem szeret/tisztel és meg akar csalni, akkor meg már úgyis veszett fejsze nyele hosszú távon a dolog. Rajtad áll, meg te ismered eléggé ahhoz, hogy eldöntsd melyik lesz.
Jujj, csak nem anális szexre gondolsz? Azt nem csak a nagylányok csinálják???
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!