Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem régen nagy csjozós...

A férjem régen nagy csjozós volt de kezd megint beindúlni egyszerűen nem lehet leállítani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen nagy csajózós volt,már fiatal korom óta ismerem őt és imádta a nőket ezt nem is tagadta és tagadja.Tudom hogy szeret engem,a szex jó vele de hatalmas étvágya van.Az elején megegyeztünk hogy tudom hogy milyen de megbízok benne és ha kicsit flörtöl az nem zavar de tudja hol és mikor kell megállni.Tudom hogy egy férfinak szüksége van erre és ezen a téren nem vagyok egy hárpia.Nekem is jól esik ha bókolnak vagy ilyesmi.Ezzel nincs semmi baj de akkor étvágya van hogy én nem bírom már ezt a tempót néha és néha olyan érzésem van hogy van neki valaki.Tudom hogy szeret ebben biztos vagyok de amekkora étvágya van a szex terén nem akarom elhinni hogy nincs még valaki.Ezt nem dörgölhetem az orra alá mert ilyen és kész,van aki kevésbé kívánja és van aki jobban,ezért nem szólhatok be neki,hiszen ennek tudatában választottam őt.Néha úgy érzem mintha ismét elkezdett volna csajozni,egyre hevesebb a szexbe és egyszerűen már nem bírok vele,ez így mind szép és jó de néha már túlzásba esik.Én sem vagyok egy önmegtartoztató fajta de má néha túlzásokba esik.

30N 35/F

2012. dec. 3. 11:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

"nagy az étágyam,jogom van megdugni minden szembejövőt,mert nekem ez jár"

Ez igaz,az ilyen gondolkodású ember ne komoly kapcsolatban éljen...de az is naiv,aki tudja hogy ilyen a párja,mégis csodákat vár tőle.....

2012. dec. 3. 11:56
 12/34 anonim ***** válasza:
39%
Valld be nekünk hogy te igazából dicsekedni jöttél ide.
2012. dec. 3. 11:57
 13/34 A kérdező kommentje:

ma 11:57

Igen természetesen azért...

Nem magadból kellene kiindúlni nem gondolod?

2012. dec. 3. 11:58
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

"Mondtam már neki hogy próbálja magát tűrtőztetni,azt mondta nem tudja ő ehhez an hozzászokva és csak frusztrált és ideg beteg lenne tőle."

Tehát szexuálisan nem illetek össze,(de lehet hogy amúgy sem)más-más igények,lehet ezt még ragozni?

Sikerült levágnod?

2012. dec. 3. 11:59
 15/34 A kérdező kommentje:

ma 11:59

Az elején ez nem így volt..24 voltam amikor össze jöttünk.Egyszerűen már nem bírom én azt a tempót,szeretem a szexet de nekem az már sok.24 évesen még bírtam és jó is volt napi 2-3 akár de ő nem tud lenyugodni..

2012. dec. 3. 12:01
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
Hát mert függő a lelkem. Tudod, mint a játékgépes, az alkoholista meg a többi. Az elején nem hajlandó lemondani róla, később meg már nem tud(?). A vége az lesz, hogy rád néz és egyből du@ni akar. Ha te nem, akkor dühroham. Kéne a francnak.
2012. dec. 3. 12:04
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

De most nem értem mit szeretnél?

Belefáradtál?

Ha úgy érzed nem tudod neki megadni,amire szüksége van,az nem jó.....ha tényleg ilyen nagy az étvágya,előbb utóbb elmegy majd "vadászni"

2012. dec. 3. 12:04
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 12:04

Mit szeretnék?Lenyugtatni valahogy pl...hogy vegyen kicsit vissza mert szeretem őt és nem akarom elveszíteni és nem szeretném ha máshol keresné a szexet..tudom hogy nem teszi meg de eléggé bevan indúlva manapság és félek hogy elöbb utóbb elkezdi megint a fiatalabb csajokat hajkurászni.

2012. dec. 3. 12:08
 19/34 anonim ***** válasza:
93%
Hogy bírja ki míg menstruálsz? Hogy bírná ki, ha esetleg gyereket akartok és (Isten ne adja), de veszélyeztetett leszel és nem szexelhettek? Levágod Neki és egész nap a szádba tartod vagy zsebre rakja a fejedet, hogy ő állandóan kielégült legyen mégis, hogyan? Meg kéne ezt beszélnetek. Ha nem kap szexet kibírja másnapig? Amúgy hűséges mióta Veled van? És ha beteg vagy és semmi kedved, mit csinál?
2012. dec. 3. 12:09
 20/34 anonim ***** válasza:
90%

Én sem értem, hogy mi a kérdésed.

A leírtak alapján három dolgot tehetsz:

1, Keresel egy olyan férfit aki nem olyan mint anyósom kutyája aki egész nap dugja a takaróját, őt meg hagyod "kibontakozni", otthagyod

2, Belemész a nyitott kapcsolatba

3, CSendben tűrsz

Ennél többet senki nem fog tudni tanácsolni, ez nem olyan dolog aminek ezerféle megoldása lehet.

2012. dec. 3. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!