Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütötted már meg a gyereked...

Ütötted már meg a gyereked vagy ütött már meg téged vmelyik szülőd? Mi okból?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 02:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%

Mikor gyerek voltam, egyszer édesapám megütött valami pitiáner dolog miatt. Már előtte ideges volt, csak rajtam töltötte ki, de még a mai napig emlékszem. Soha máskor nem történt ilyen.

23/L

2009. aug. 19. 02:56
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
engem néha nagyon megvert anyám, megváltoztak az erőviszonyok már nem
2009. aug. 19. 03:22
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
párszor el voltam fenekelve (utólag azt mondom, jogosan), egyéb nem történt.
2009. aug. 19. 04:23
 4/31 baranyi kálmanné ***** válasza:
95%
Anyu egy párszor elvert,aputol csak egy pofont kaptam mikor reggel mentem haza.Most már anyaként tudom hogy meg érdemeltem.
2009. aug. 19. 05:18
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Anyukám elvert minket párszor, Apukámtól egyetlenegyszer kaptam egy pofont, de utána rögtön bocsánatot kért, s lelkiismeret-furdalása volt, pedig az a pofon jogos volt. Anyukám sajnos elég hirtelen, lobbanékony természet. Őt is így nevelték, gondolta ezt viszi tovább...
2009. aug. 19. 05:57
 6/31 anonim ***** válasza:
93%
Anyám többször, akár fakanállal is.Apám egyszer.Anyaként tudom, hogy nem helyes.Én eddig egyszer sem emeltem kezet a gyerekemre.
2009. aug. 19. 06:12
 7/31 anonim ***** válasza:
91%

Kiskoromban (6éves kor alatt) kaptam párszor mindkét szülőmtől a kezemre és a fenekemre. A fejemre sohasem.

És az én gyerekeim is kaptak kisgyerek korukban a kezükre és fenekükre.

Amikor már értelmesen lehetett beszélni velük, akkor már nem.

2009. aug. 19. 06:25
 8/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen, gyerekkorukban kikaptak sokszor, de mindig csak akkor ha már nem bírtam tovább idegekkel, nem fogadtak szót, hiába kértem szépen. Ma már tudom, hogy nem így kellett volna, de most már felnőttek. Megbántam, de most már késő. Ha újra élhetném azt az időszakot, másként csinálnám. :((
2009. aug. 19. 07:19
 9/31 anonim ***** válasza:
79%
Igen ütöttem, és csak azt bánom, hogy nem elég időben. Szóval sokkal hamarabb el kellett volna csattannia annak a fülesnek.
2009. aug. 19. 08:00
 10/31 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer nagyon elvertem a seggét mert hisztizett és nem értette meg,hogy ezzel nem ér el semmit.Nagyon sajnáltam utána.Soha többé nem vertem meg őt.Utána áttértem a sarokban állításra az jobban bevált én úgy látom.
2009. aug. 19. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.