Ütötted már meg a gyereked?
Nekem még nincs gyerekem. Magamat úgy ismerem, hogy birka türelmem van. Ezt majd biztos ki fogják használni, de majd valahogy kezelni fogom. Legkisebb voltam a családban, nagy korkülönbséggel. tesóim élvezték, h én vagyok a kicsi, kaptam tőlük is, de nem azért mert rossz voltam. Talán ez hatással is volt rám, ezért úgy gondolom én nem fogom bántani a gyerekeimet, ne rettegjenek tőlem, és ne érezze rosszul magát csak azért, mert kicsi :)
majd inkább még 3x elmondom miért nem szabad, miért rossz, mit csináljon. Férjem pont az ellentétem, ő hirtelen, és nagyon sokáig egyke volt. Szereti a gyerekeket, de egy idő után nem bírja a ricsajt. Baba előtt állunk, és lehet nálunk apuka lesz a fegyelmező eszköz. persze nem azt mondom, hogy én majd mindent ráhagyok, de sok türelemmel leszek vele, az tuti. bünti lesz majd, de nem tasli (úgy gondolom :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!