Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ütötted már meg a gyereked?

Ütötted már meg a gyereked?

Figyelt kérdés
MIért, milyen rendszeresen? megbántad? hány éves? (gyerek)
2009. szept. 27. 00:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
11%
Soha nem tudnám megütni a gyerekemet, helyette inkább agyon csiklandozom!!
2009. okt. 15. 02:13
 22/27 anonim ***** válasza:

15:04

Ha egy gyerek semmibe veszi a szülö tekintélyét ahogy írtad akkor ott a szülö cseszte el a meccset mert már a saját gyereke sem néz fel rá vagy szereti...

2009. okt. 15. 02:15
 23/27 anonim ***** válasza:
12%

17:21

és hasonlók!!

Ne írkáljál ilyeneket egy 11 évesnek!!

SOSEM A GYEREK A HIBÁS!!!

2009. okt. 15. 02:18
 24/27 anonim ***** válasza:
67%

Rémületből is üthet a szülő, előfordul az ilyen. Nekem még nincsenek gyerekeim, de az unokatesóim ált. isk. korú gyerekei gyakran vannak nálunk a nyári szünetben, és sokszor én vagyok velük egész nap. Felhatalmaztak rá, hogy ha muszáj, adhatok nekik egyet. Á dehogy, gondoltam, hogy tennék ilyet. Egyik délután a kissráccal órák hosszat villamosozni kellett a városban. Eljött a vacsoraidő, haza kellett menni. De a gyerek nem akart, cirkuszolni kezdett. Végül önállósította magát, elrohant és a megállóban fel akart ugrani egy induló villamosra. Az ajtóban kaptam el. Halálra rémültem, mert mi van, ha elmegy vele, hol a francban fogom megtalálni? Na, ott helyben kapott két akkora pofont, hogy a tenyerem lenyomata percekig látszott utána az arcán. Ijedtségből tettem, de végül igenis hasznosnak bizonyult. Ezután mindig szót fogadott nekem. Nem volt harag sem köztünk, negyedóra múlva már együtt nevettünk a dolgon.

Annak idején én is ilyen dolgok miatt kaptam ki otthon. Egyszer az úton fociztunk és engem hajszál híján elütött egy autó, egyszer meg elcsavarogtam iskola után és csak este mentem haza. A szüleim halálra rémültek mindkét esetben. Volt egy játék ostorom, na azzal kaptam ki csupasz fenékre nagyon csúnyán. Fiú létemre iszonyúan bőgtem, de megtanultam a leckét és többet nem csináltam ilyet.

2009. okt. 15. 18:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Kezére, fenekére csaptam már rá de utána borzasztó rossz érzésem volt.
2009. nov. 18. 08:43
 26/27 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon kaptam ki mikor kicsi voltam..nagyon ritka volt...Ha valami rosszat csináltam akkor is csak a hajamat húzták meg! A 2 éves unokatesómat is csak akkor "bántják" mikor tényleg rosszat csinál..A bántás alatt azt értem hogy a kezére ütnek...De tényleg csak akkor ha nagyon rosszat csinált,és kétszeri rászólás után is ugyan úgy csinálja..Nagyon aranyos,és megtanulta hogy ha meleg a sütő nem fogjuk meg,nem bántjuk a másik kisgyereket...De ezekért nem szokott kikapni..Útóljára azért kapott ki mert az autót gereblyézte..:/

12/L

2009. nov. 29. 19:35
 27/27 anonim válasza:
100%

Engem kiskoromban "bántottak" (számra ütöttek, megpofoztak de nem erősen) ha rosszat tettem, és utólag visszagondolva meg is érdemeltem ezeket. Valószínűleg én is "bántottam" volna saját magam az Édesanyám helyében. És lám egyetemre járok, semmi bajom, normális felnőtt lettem.

20f

2010. nov. 15. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!