Szerető? Hogyan tegyem túl magamat ezen?
Az a helyzet, hogy egy ideje találkozgatok egy pasival, a dolgok "csúfsága", hogy párja van, ahogy nekem is. Mindketten együtt élünk a társainkkal.
Az elején pont a kapcsolataink mélypontján hozott minket össze a sors, felkeltettük egymás érdeklődését és találkozgatni kezdtünk. A helyzetünk azóta sem oldódott meg, viszont egyre inkább kezdünk egymásba habarodni.
Náluk ráadásul az utóbbi napokban derült ki, hogy lehet útban van a baba, így tripla szemétség lenne, ha ő pont most lépne le, persze nem is tenné meg és ez így van rendben. Az én párom sem ezt érdemli.
Nem történt közöttünk relative semmi testiség, még is borzasztó érzés ez így. Nem lehetünk egymáséi, mert most nem... a kérdés: Találkozgassunk továbbra is titokban, amíg netán egyszer egymásnak nem esünk, avagy szépen próbáljuk meg elfelejteni egymást!?
Jöhetnek ócsároló válaszok, tudom, megérdemlem, de túlteheti magát ezen az ember? Amikor az ész és a szív két külön helyre húz!?
Ilyen szempontból én sem vagyok egy fikarcnyit sem jobb, tehát nincs jogom elítélni. Szintén "kijárok a kapcsolatomból" beszélgetni.
Azért nevezem szeretőmnek, mert nem gondolom, hogy egy barátság arról szólna, hogy gyengéd érzelmeket táplálunk a másik iránt és titokban találkozgatunk. Ez már bőven több, de bármennyire is nehéz elhinni, tényleg nem történt köztünk egyelőre semmi. Megtudok vele beszélni mindent, egyelőre szimplán csak akárhányszor arra jutunk, hogy jobb ha nem találkozunk többet, 2 nap múlva valamelyikünk elgyengül és megy a telefon.
Szia,
a storym kb ugyanolyan, mint a tiéd, csak itt nincs baba a másik félről.
Én tudom, milyen szar ilyenkor az ember kedve, és miként éli meg.
Utálom az ilyen szitukat.
(le lehet pontozni)
Remélem egyszer megoldódik ez is, mert pocsékul érzi magát az ember sok-sok minden miatt.
Kitartást kívánok neked!
:-(
Szerintem egyelőre arra kéne koncentrálnod, hogy mi bajod a jelenlegi pasiddal. Nyilván, ha vele minden ok lenne, akkor nem akarnál "barátkozni" a másikkal.
Nekem eszembe sem jutna téged hibáztatni, mert még nem történt semmi. Ha jól értem nem vagy a jelenlegi felesége, úgyhogy nem fogadtál örök hűséget. az ilyen kapcsolatot bármikor meg lehet szüntetni. És ugye általában úgy szokott lenni, hogy valami nem stimmel, jön valaki más aki ráébreszt hogy nem stimmel, és akkor kell kilépni. függetlenül a másiktól.
Én úgy érzem, hogy az új pasi elég halott ügy. A sajátodat kéne tőle függetlenül rendezni. Ha nem vagy szerelmes a jelenlegi pasidba, akkor hagyd el. Felesleges vele lenni. Ha nem az új, akkor majd lesz más.
Ha más nem, de annyi azért kiderült a hozzászólásokból,
hogy minden második hozzászóló nő csalja a pasiját!!
Gratulálok!
"minden második nő csalja a párját." Az lehet, de van partner is hozzá. Aki jelen esetben igencsak aktív, mert még a baba is úton van...
:-O
Hihetetlen, hogy ennyien odaírják, hogy ők is csalják a pasijukat!
Tehát ez tök "normális" manapság.
Na nem is csoda ezekután, hogy az értelmesebb pasik menekülnek a házasság elől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!