Szerető? Hogyan tegyem túl magamat ezen?
Az a helyzet, hogy egy ideje találkozgatok egy pasival, a dolgok "csúfsága", hogy párja van, ahogy nekem is. Mindketten együtt élünk a társainkkal.
Az elején pont a kapcsolataink mélypontján hozott minket össze a sors, felkeltettük egymás érdeklődését és találkozgatni kezdtünk. A helyzetünk azóta sem oldódott meg, viszont egyre inkább kezdünk egymásba habarodni.
Náluk ráadásul az utóbbi napokban derült ki, hogy lehet útban van a baba, így tripla szemétség lenne, ha ő pont most lépne le, persze nem is tenné meg és ez így van rendben. Az én párom sem ezt érdemli.
Nem történt közöttünk relative semmi testiség, még is borzasztó érzés ez így. Nem lehetünk egymáséi, mert most nem... a kérdés: Találkozgassunk továbbra is titokban, amíg netán egyszer egymásnak nem esünk, avagy szépen próbáljuk meg elfelejteni egymást!?
Jöhetnek ócsároló válaszok, tudom, megérdemlem, de túlteheti magát ezen az ember? Amikor az ész és a szív két külön helyre húz!?
Milyen érdekes??
A kapcsolatban lévő nő csalja a párját egy szintén kapcsolatban lévő pasival.
De kizárólag csak a pasi a hibás (a hozzászólók szerint)!!
Tehát van 2 tönkrement kapcsolat, amit valami számomra érthetetlen okból nem akartok megszakítani, majd most ráfogjátok a gyerekre, mondván jó lesz neki egy tönkrement kapcsolatba beleszületnie és két egymást már nem szerető szülővel felnőni. Logikus....
Vagy békén hagyjátok egymást és helyrehozzátok a kapcsolatotokat, vagy kiszálltok a kapcsolatból, mert elég nagy eséllyel annak már vége, csak úgy csináltok mintha nem így lenne.
*Nem történt közöttünk relative semmi testiség,
A párod és a nője között viszont történt, mert a gyereket nem a gólya hozza. Szerinted mi az oka annak, hogy érted van oda, de a nőjével dug és vár babát?
Segítek: mélypont ide vagy oda, ő az 1-es számú nő az életében, és biztosra veheted, hogy neki sem a szíve, sem az esze nem húz feléd. Ha húzna, már rég veled élne, nem mással.
Mi nők szeretünk romantikus meséket gyártani, és elhinni, hogy minden olyan szép lehetne, de azok a fránya körülmények... amik ellen nem tehetünk semmit... Az igazság viszont az, hogy egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Azon a kettőn, aki benne van. A te kapcsolatod a jelenlegi pároddal kettőtökön múlik, ezért vagytok még együtt. A szeretőd kapcsolata a nőjével szintén rajtuk múlik, és lám, együtt vannak, miattad sem mentek szét. És a te kapcsolatod a szeretőddel is kizárólag rajtad és raja múlik, a ti döntéseteken, illetve azon, hogy nem döntetek. Ha együtt AKARNÁTOK lenni, akkor egymást választottátok volna "egy ideje". Minden más csak kifogás.
szerintem hagyd a szeretődet a francba..szórakozni akar és ennyi..nem tisztességes amit csinál..mondjuk Te sem vagy az.ebből jól SENKI nem jöhet ki..
hidd el..nem éri meg.a szerelem az hormon..egyszer csak kiürül..és akkor nagyokat fogsz nézni..de már későn.
egy olyan ferfi aki kijar a kapcsolatabol mas nokkel dumcsizni miert kell neked? ilyennel meg baratkozni se kell mert hazudos embert ki akar maga kore? sajnos valoszinu meg fogod varni mig rossz vege lesz mert te nyilvanvaloan sokkal tobbet erzel iranta mint o irantad. de miert van ez hogy a nok keptelenek elkuldeni valakit aki problemas? csak a ferfiak tudjak szinte ezt megtenni.
nekem is volt ilyen sztorim amugy, csak nekem a pasi hazudott hogy el akarja hagyni a parjat, mindig vmi rossz kifogast hozott hogy meg miert nem. aztan egy nap megpedzette hogy mit szolnek ha azt mondana hogy nem is olyan rossz a kapcsolata... hatarozottan megmondtam hogy akkor ennyi lenne. aznap lattam utoljara. lelepett. pedig elotte 3 honapig jart utanam. koztunk se volt testiseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!