Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim. Van még...

Nincsenek barátaim. Van még így valaki?

Figyelt kérdés
Pécsi 21 éves csajszi vagyok :) Akinek van kedve barátkozni és ilyen kis társaság,szeretetéhes mint én írjon:)
2009. aug. 18. 16:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen zenét hallgatsz?
2009. aug. 19. 21:38
 22/27 A kérdező kommentje:

Hú mennyi érdeklödő:)

Igen elég közvetlen vagyok a kérdésre válaszolva;) imádom a szintén ilyen kaliberű emberkéket! Párom nincs,sajnos,van néhány messzi barátom csak nem érnek rá,mert vagy dolgoznak,vagy mindig párjukkal vannak és mivel koleszos voltam vagy messze laknak....

Én meg szeretem ha majdnem mindig vannak velem!

Majd irogatok priviket! :)

A többieknek üzenem aki úgy érzi hogy nem szereti senki az biztos nem úgy van,önbizalomhiány az oka azon meg segíteni kell:) Minden fejben dől el! És ha mégis így lenne változni fog a helyzet!!!

Pusssz

2009. aug. 24. 12:25
 23/27 A kérdező kommentje:
republictól a progressív house-ig elég sokmindent :)
2009. aug. 24. 16:42
 24/27 A kérdező kommentje:

Hú akinek írtam privít az kérem írjon vissza erre a címre: kedveskisasszony@freemail.hu

köszi!

2009. aug. 25. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg ezt.... érdemes.

[link]

2010. jan. 11. 19:18
 26/27 anonim válasza:

Nekem soha nem voltak barátaim,és most sincsenek :S

Régebben kiközösítettek csak azért mert nem néztem úgy ki ahogy ők..szal:S

14/L

2010. aug. 11. 17:13
 27/27 anonim válasza:
én is így vagyok, hetente 3szor borulok ki, az iskola miatt is. 14/F
2011. febr. 18. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!