Nincsenek barátaim. Van még így valaki?
Figyelt kérdés
Pécsi 21 éves csajszi vagyok :) Akinek van kedve barátkozni és ilyen kis társaság,szeretetéhes mint én írjon:)2009. aug. 18. 16:54
1/27 anonim válasza:
Én 14 éves lány vok nekem sincsennek barátaim.Mindenki csúfol utál, megbánt .... .
2/27 anonim válasza:
nekem vannak barátaim,de szívesen barátkozok veletek...:):)meg mindenkivel....:):D
írj vagy írjatok privibe ha gondolod/gondoljátok....:):)
3/27 anonim válasza:
Én 23 vagyok, szintén lány. Nekem sincsenek barátaim, de annyira nem is hiányoznak. Megvagyok nélkülük. Így is alig van időm, mert a munka és a suli, a háztartás, a párom meg a sok más dolog teljesen kitölti minden időmet. És manapság nehéz igazi, őszinte barátokra lelni. Szóval nem vagy egyedül ezzel, de én nem gondolom, hogy ettől hátrányos helyzetben lennél!
4/27 anonim válasza:
szia
16 éves lány vagyok. budapesten lakok, sajnos nekem sincsenek barátaim. senki nem szeret engem, még a szüleim se nagyon. nagyon egyedül vagyok, és már nem szeretek élni..:(
5/27 anonim válasza:
Nekem sincsenek, pedig annyira szeretném. Nem tudom, h mi bennem a rossz.
17 lány
6/27 anonim válasza:
tsá.. 13 éves pécsi srác vagyok, és nincsenek spanjaim.. XD
7/27 anonim válasza:
szia!:)
suli időben én is pécsi vagyok:D, ha gondolod, írj privit, nekem van kedvem barátkozni:)
22/L
8/27 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim, de szeptembertől Pécsett fogok tanulni,úgyhogy én (is) szívesen megismernélek! :)
19/L
9/27 anonim válasza:
Szia!
19 éves leszek, Pécstől 26 km-re lakok (gondolom városnevet egyből kitalálod. Ha gondolod írj, én szívesen barátkozok.
19L :)
10/27 anonim válasza:
Sziasztok! Én 26 éves srác barátaim vannak, de én is szívesen barátkozom akár privin, akár skype-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!