Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim. Van még...

Nincsenek barátaim. Van még így valaki?

Figyelt kérdés
Pécsi 21 éves csajszi vagyok :) Akinek van kedve barátkozni és ilyen kis társaság,szeretetéhes mint én írjon:)
2009. aug. 18. 16:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
18.29-es vagyok. Én fejér megyei vagyok.
2009. aug. 18. 18:32
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

szai én is barátkoznék bármelyikötökkel mert láttam többen vaygtok akiknek ninsc barátjaik,nekm is csak netes barártaim vannak. ugyhoyg megadoma z e--mail cimem,és aki akar irjon.szivesen barátkozok bárkivel.

bettus83@citromail.hu

2009. aug. 18. 18:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
én 14 és 3/4 éves vagyok, nekem csak nagyon kevés igaz barátom van, és vágyok igaziakra :)
2009. aug. 18. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írhattok. :) A 17 éves lány különösen, egykorúak vagyunk. :)Igazából nekem vannak haverjaim, de 1 barát többet ér(ne) 100 havernál.

17/L

2009. aug. 18. 19:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező van párod???
2009. aug. 18. 19:43
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagyok (lány) nekem sincsenek barátaim.. szerintem engem senki sem bír.
2009. aug. 18. 21:23
 17/27 anonim ***** válasza:
73%
Elözőtöl kérdem. Miből gondolod ezt???
2009. aug. 19. 09:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem hál' istennek már vannak barátaim, de volt idő, mikor nagyon szenvedtem attól, hogy nem volt egy sem. :( Mikor vége lett az általánosnak, nem tartottam a régiekkel a kapcsolatot, a középsuliban ahova egy évig jártam nem lett barátnőm, aztán később estin tanultam tovább egy másik iskolában. Na ott alapból nem is korombeliekkel jártam egy osztályba. 19 évesen kezdtem el dolgozni, azóta volt egy pár munkahelyem és a legtöbb helyről lett is egy-két barátnőm. De hozzáteszem: ezt így sok idő elteltével mondhatom el. Mikor megismerkedtem velük még nem gondoltam, hogy bármelyik is igazi barátság lehet olyan, ami a munkahelyről való távozás után is tart. Ilyen szempontból szerencse, hogy nem váltak be a munkahelyeim és egy idő után mindig újat kerestem. :)

Kitartást kívánok mindenkinek!!!! :)

2009. aug. 19. 12:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Barátaim nekem sincsenek vannak haverok, meg ismerősök...

Egy barátom volt, kívűle csak olyanok vannak, akikkel "elvagyok" egy üveg bor elfogyasztása után. :D Amúgy semmi bajom az emberekkel szeretek ismerkedni, de azt is szeretem, ha nincsenek a nyakamon és én osztom be az időmet.

Akik azt írták, h őket nem szereti senki, azoknak üzenem, hogy 20 éves korukra ők lesznek a legjobb arcok a világon, akiket mindig keresnek, és szeretnek! :)

Kérdező! Amúgy szerintem van neked barátod, csak hát nem az igaz barát. A kérdésből úgy látom közvetlen vagy...

20/L

2009. aug. 19. 13:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Egész középiskola végéig nekem se volt egy rendes barátom se! Csak ilyen osztálytársi viszon. " hogy vagy, mi ujság" ennyi. Ahogy elkeztem eljárni bulizni, ott hasonló érdeklődésü emberekkel futottam össze és ugy sikerült pár barátot "begyüjtenem". Szinte mindenki megtalálja a magának való barátot, akivel szinte egyforma az érdeklődési köre. Nyugi, biztos fogsz találni magadnak barátokat!! Chatelj pécsiekkel, és hátha ugy sikerül valakivel összebarátkoznod és személyes találkozás után látni fogjátok, hogy érdemes-e tovább barátkozni.
2009. aug. 19. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!