Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna a volt feleség...

Titeket zavarna a volt feleség fényképe?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki özvegy. Komolyra fordult a kapcsolatunk, a gyerekeim már ismerik.

Ő az idős édesanyjával él egy családi házban.

A kérdésem az lenen, titeket zavarna e ha ott vagytok, közben a felesége, és sok közös kép kint van a lakás összes részén. Amikro először voltam ott, és megmutatta a házat,bemet a volt hálószobályukba, hogy leengedje a redőnyöket. A felesége hamvai ebebn a szobában vannak. Ő azt aszobát azóta nem használja, nem alszik ott, stb... nos, kérdezte hogy bemegyek e oda is. "természetesen" nem mentem be, csak megálltam az ajtóban. Az ebédlőben is kint van egy fénykép, egy kisasztalon. Ha ott vagyunk, olyan mintha figyelne.. Jó, jó, tudom... de mégis...

2012. dec. 1. 09:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A felesége már elhunyt, nem hiszem hogy árthatna neked azzal hogy kint vannak a képei. Légy megértőbb egy kicsit, és engedd hogy a párod a saját tempójában eressze el a felesége emlékét. Sokszor ez nehezebb mint gondolnád.
2012. dec. 1. 11:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ö elfogadja a te gyerekeidet te pedig fogad el ezt.
2012. dec. 1. 11:35
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
Zavarna ,igen.Szerintem tegye el,emlékezni ugy is tud,hogy nincs tele a ház képekkel.
2012. dec. 1. 11:43
 24/27 anonim ***** válasza:
75%

#15 "Már az is durva, hogy két év után újra nőzik..." - szerintem semmi durva nincs benne, főleg, hogy még az abszolút hagyományos, konzervatív értékrend is GYÁSZÉV-ről beszél... ugye nagy port vert fel az irodalomban Arany kiakadása az Anderesen mesék fordítójára, Szendrey Júliára, alias "Petőfinére", és az is arról szólt, hogy a gyászév letelte előtt 2 héttel ment újra férjhez...

Tehát azt gondolom, hogy 2 év elteltével egy újabb komoly kapcsolat létesítése teljesen rendben van, még a legkonzervatívabb közízlés szerint is. Az egy másik kérdés, hogy az illető maga hol tart a gyász feldolgozásában a saját személyiségéhez képest, így persze lehet elsietett is akár...

Egyébként meg nem tudom ki hogy van vele, én rohadtul nem akarnám, hogy egyébként imádott párom a halálom után 2 évvel még egyedül üljön a szobában a képem felett sírdogálva... mert hát bizony bármilyen kegyetlen is belegondolni, az ember meghal, és másnap ugyanúgy kel fel nélküle is a nap, az életnek élnie kell.

2012. dec. 1. 11:57
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem, mert ez a múltja az adott illetőnek.
2012. dec. 1. 12:07
 26/27 anonim ***** válasza:
21-essel értek egyet, és reménykedj, hogy már itt az ideje az új kapcsolatnak és a múlt nem fájó már a férfinek, hanem helyén tudja kezelni.
2012. dec. 1. 15:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2012. dec. 2. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!