Titeket zavarna a volt feleség fényképe?
Megismerkedtem egy férfival, aki özvegy. Komolyra fordult a kapcsolatunk, a gyerekeim már ismerik.
Ő az idős édesanyjával él egy családi házban.
A kérdésem az lenen, titeket zavarna e ha ott vagytok, közben a felesége, és sok közös kép kint van a lakás összes részén. Amikro először voltam ott, és megmutatta a házat,bemet a volt hálószobályukba, hogy leengedje a redőnyöket. A felesége hamvai ebebn a szobában vannak. Ő azt aszobát azóta nem használja, nem alszik ott, stb... nos, kérdezte hogy bemegyek e oda is. "természetesen" nem mentem be, csak megálltam az ajtóban. Az ebédlőben is kint van egy fénykép, egy kisasztalon. Ha ott vagyunk, olyan mintha figyelne.. Jó, jó, tudom... de mégis...
#15 "Már az is durva, hogy két év után újra nőzik..." - szerintem semmi durva nincs benne, főleg, hogy még az abszolút hagyományos, konzervatív értékrend is GYÁSZÉV-ről beszél... ugye nagy port vert fel az irodalomban Arany kiakadása az Anderesen mesék fordítójára, Szendrey Júliára, alias "Petőfinére", és az is arról szólt, hogy a gyászév letelte előtt 2 héttel ment újra férjhez...
Tehát azt gondolom, hogy 2 év elteltével egy újabb komoly kapcsolat létesítése teljesen rendben van, még a legkonzervatívabb közízlés szerint is. Az egy másik kérdés, hogy az illető maga hol tart a gyász feldolgozásában a saját személyiségéhez képest, így persze lehet elsietett is akár...
Egyébként meg nem tudom ki hogy van vele, én rohadtul nem akarnám, hogy egyébként imádott párom a halálom után 2 évvel még egyedül üljön a szobában a képem felett sírdogálva... mert hát bizony bármilyen kegyetlen is belegondolni, az ember meghal, és másnap ugyanúgy kel fel nélküle is a nap, az életnek élnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!