Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna a volt feleség...

Titeket zavarna a volt feleség fényképe?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki özvegy. Komolyra fordult a kapcsolatunk, a gyerekeim már ismerik.

Ő az idős édesanyjával él egy családi házban.

A kérdésem az lenen, titeket zavarna e ha ott vagytok, közben a felesége, és sok közös kép kint van a lakás összes részén. Amikro először voltam ott, és megmutatta a házat,bemet a volt hálószobályukba, hogy leengedje a redőnyöket. A felesége hamvai ebebn a szobában vannak. Ő azt aszobát azóta nem használja, nem alszik ott, stb... nos, kérdezte hogy bemegyek e oda is. "természetesen" nem mentem be, csak megálltam az ajtóban. Az ebédlőben is kint van egy fénykép, egy kisasztalon. Ha ott vagyunk, olyan mintha figyelne.. Jó, jó, tudom... de mégis...

2012. dec. 1. 09:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10.16-os 2 éve. Én nem siettetem a dolgokat, türelmes vagyok, mert tudom hogy mindenhez idő kell, tudom hogy a mult hozzá is tartozik, csak úgy mint mindenkihez. Tudom hogy amit tesz,mond, azt komolyan gondolja, hogy úgy mondjam nem egy link alak.

Csak kíváncsi voltam más véleményekre is.

2012. dec. 1. 10:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: de ez a volt feleség nem fog telefonálgatni...

Kérdező! Bár most jól lefognak pontozni, de engem nem zavarna. Én borzasztó lelkis vagyok, nagyon érzékeny a lelki világom. Nem teljesen de áttudom érezni szegény pasas érzelmeit. Szóval én megérteném de nem aggódnék a helyedben. Ha még komolyabb lesz a kapcsolatotok, idővel szerintem elteszi a képeket.

Addig meg gondolj arra hogy a megboldogult asszony is azt akarná hogy boldog legyen a férje. És lehet hogy a boldogságához te vagy az út! :)

2012. dec. 1. 10:30
 13/27 anonim ***** válasza:

10.30

Itt arról van szó,hogy szegény kérdezőt zavarja.Szeretné tiszta szívből szeretni a pasit.Én ezt úgy látom,hogy ha a Pasasnak ennyire hiányzik a volt felesége,akkor ne alakítson ki új kapcsolatot,és ne hozza ilyen helyzetbe a másik embert,hogy éjjel nappal ezeket a képeket kelljen látnia.

2012. dec. 1. 10:45
 14/27 anonim ***** válasza:

Szerintem neked érezned kell, hogy közétek áll-e a volt feleség emléke vagy sem. Ha azt érzed hogy szered a pasas, és amikor együtt vagytok, akkor nem mereng a volt nőn és nem gondolkozik el hogy milyen lenne a másikkal, hanem csak te vagy, akkor rendben van. De ha úgy érzed, hogy lelkiismeret furdalása van, vagy kötődik a másikhoz, beszél róla, vagy éppen hallgat, és érzed hogy elhallgatja az érzéseit, akkor gond van, és akkor felesleges rá várni. Ismerkedj, és lehet hogy találsz mást, akit nem kísért senki. Ha meg esetleg ő közben eltemeti a feleségét, akkor vele is lehet folytatni.

Nem arról van szó, hogy nem lennék a pasival, csak nem komolyan. Én biztos megmondanám, hogy megértem őt és a fájdalmát, nem lennék a helyében, de ő is értse meg hogy én nem akarok olyan valakivel komoly kapcsolatot, ahol mint nő nem én vagyok az első helyen. Amíg nem érzi így, addig nem leszünk komoly kapcsolatban. vagyis, ha lesz más, hát lesz más. Szerintem ez így korrekt.

34/N

2012. dec. 1. 10:46
 15/27 anonim ***** válasza:
64%
Még csak két éve történt??? Akkor ez még nagyon friss, nem hiszem, hogy le tudta annyira győzni a gyászt, hogy más nőt is szerethessen már. Már az is durva, hogy két év után újra nőzik...
2012. dec. 1. 10:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Na, nekem apám alig 1 év után nőzött újra, ki, hogy viseli.
2012. dec. 1. 10:52
 17/27 anonim ***** válasza:

az még semmi, anyám párjának a hálójában az elhunyt feleségről készült festmény volt. ráadásul akt... mondjuk ízléses kép volt, de azért na...

amikor anyám odaköltözött, kérte, h a képet máshová akasszák. nem volt sértődés, szegény asszony már 8 éve nem volt akkor az élők sorában. a férfinek talán még mindig nem sikerült kiheverni, de amúgy jól megvannak anyámmal, szeretik egymást.

az urna és a hamvak viszont elég meredek. amiatt jobban paráznék.

2012. dec. 1. 10:53
 18/27 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy a nőzés, és egy komoly kapcsoalt között óriási a külömbség. De nézőpont, hozzá állás kérdése.
2012. dec. 1. 10:55
 19/27 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Egy idő után, ha tényleg komolyan gondolja, csak túllendül rajta, és elteszi őket, ami nem azt jelenti, hogy el is felejti, amit nem is lehet, hisz az élete része, nem is lehet tőle elvárni.

Az érzéseidet megértem, volt 1 pasim egyszer, neki az ággyal szemben lógott a falon a bekeretezett esküvői képe, pedig akkor már jó pár éve elváltak.... Gondolhatod, fekszem az ágyban, és a volt nej szemezik velem a szemközti falról...

2012. dec. 1. 11:00
 20/27 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolat is nőzéssel kezdődik, de nem akarok vitatkozni.
2012. dec. 1. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!