Kevesebb leszek attól, hogy sajnos munkanélküli vagyok?
Sziasztok!
22 éves vagyok,és a szüleimmel élek együtt.
Sajnos 2 éve nem tudok munkát találni,mert egyszerűen bárhová jelentkezem,vagy elküldöm az önéletrajzomat,nem vesznek fel.
Tapasztalatlan vagyok,dolgoztam 1 évet kisegítő irodásként,egy telefonos irodában...de ez az összes tapasztalatom,érettségim sajnos nincs.
A szüleimnek segítek,ahol tudok,házi munka,bevásárlás...stb.
Ruhát,más egyéb dolgot nem vesznek,mondván,hogy elmúltam 18,magamnak kell beteremteni.
Igazuk van,nem is szidom őket ezért.
Van egy szakmám,bolti eladó.
Vidéken élünk,van két bolt a kisvárosban,ahol élünk.
Felutaznék Budapestre,de 5 ezer forint oda vissza,elmenni egy állásinterjúra,és nem is biztos hogy felvesznek,bérletet nem fizetnek.
Nem vágyom luxus cikkekre,100 ezres mobilra,szeretnék ruhákat,új bútorokat a szobámba,félre tenni.
Nekem nem büdös a munka,dolgoztam gyárban,dolgoztam az utcán,szórólap osztás,takarítottam rendezvényeken,e most valahogy semmi sem jön össze....
Tudom hogy hibás vagyok,16 voltam,most 22.
Utólag mindent máshogy csinálnék...
Férfi vagy vagy nő?
Egy nőnek még könnyeben megbocsátható az, ha nem tud küzdeni és eredményeket elérni (tanulás, munka, sport...), ha kicsit is csinos és kellően jó természetű, akkor találhat számára is vonzó férfit, aki mellett boldog lehet, háztartást vezethet és gyerekeket nevelhet.
Ha viszont egy férfi gyenge, azaz nem tud küzdeni céljai megvalósításáért, akkor tudomásul kell vennie hogy vesztes, omega hím, aki semmi jót sem remélhet az élettől.
Igen a társadalom, baráti kör, családtagjaink is az alapján becsülnek, hogy mit teszünk le az asztalra.
Egy 6 éves jó tanuló, jó sportoló, jó viselkedésű gyermek méltó környezete megbecsülésére, akár csodálatára is. Egy 22 éves alacsony iskolázottságú munkanélküli férfi meg nem igazán, egy nő még lehet, ha rendezett családi körülmények között gyereket nevel.
A szeretet és megbecsültség két különböző dolog, még a legfogyatékosabb gyereküket is szeretni szokták a szülők, de becsülni nem.
ma 13:25
Tudom sajnos
én is regisztrálva vagyok,segélyre nem vagyok jogosult,de engem még állásajánlattal sem kerestek meg soha....
segélyre állítólag azért nem vagyok jogosult(önkormányzatnál is voltam érdeklődni)mert apu,anyu dolgozik,így a kettőjük keresete "túl sok"ahhoz hogy jogosult legyek
ezt mondták
"És egyébként nem, nem vagy kevesebb attól, hogy nincs munkád, rengeteg embernek nincs manapság.Ez nem a te szégyened.Szégyelljék magukat azok, akik idejuttatták az országot."
Ne haragudj, hova juttatták az országot? Azért nem kell mindent a parlamentre meg a mikulásra kenni, a legnagyobb jólétű, leggazdagabb országokban is, ha kimaradsz az iskolából és ülsz egy két boltos faluban, akkor nem kell csodálkozni, ha nincs munkád.
38. Nem kellene hogy átcsapjon a kérdés a politikába.
De azért mi lenne, ha kinyitnád a szemed? A vidéki térségeket ellehetetlenítették. Lehetne neki 3 diplomája, akkor sem feltétlen tudna elhelyezkedni.
ma 13:46!
Két kérdés:
1.Vidéken élsz,és próbáltál munkát keresni?
2. Soha a büdös életben,nem tettél olyat,amit utólag megbántál,és máshogy csinálnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!