Mit mondjak, hogy holnap itthon maradhassak?
Figyelt kérdés
Tegnap torokfájással, orrfolyással keltem ezért nem mentem suliba de orvoshoz sem. Valamiért nagyon nem bírom a megfázást, olyankor legszívesebben meghalnék. Nagyon szarul voltam/vagyok. Ma orvoshoz akartam menni de anyám azt mondta, hogy nem vagyok olyan beteg, menjek suliba, kibírom. Holnap is 7 órám lesz, abból kettő egymás után tesi. Meghalok. Ráadásul pénteken is van 2 tesi. Folyik az orrom mint állat, fáj a torkom, fáj a fejem, a szemem is kezd de nem látszik rajtam kivételesen. Kizárt, hogy holnapra jobb lesz, ez mindig vagy 1 hétig tart. Mit mondjak vagy csináljak? Nem írunk semmiből, nem felelek csak szeretnék itthon lenni.
15/L
2012. nov. 28. 21:13
21/22 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyukádnak hogy te igenis rosszul érzed magadat! Szerintem még mindig jobb elmenni dokihoz mint sem anyukádnak telefonálni a suliból hogy rosszul vagy
22/22 anonim válasza:
Kicsit nem mostani már a kérdés.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!