Mit mondjak, hogy holnap itthon maradhassak?
Tegnap torokfájással, orrfolyással keltem ezért nem mentem suliba de orvoshoz sem. Valamiért nagyon nem bírom a megfázást, olyankor legszívesebben meghalnék. Nagyon szarul voltam/vagyok. Ma orvoshoz akartam menni de anyám azt mondta, hogy nem vagyok olyan beteg, menjek suliba, kibírom. Holnap is 7 órám lesz, abból kettő egymás után tesi. Meghalok. Ráadásul pénteken is van 2 tesi. Folyik az orrom mint állat, fáj a torkom, fáj a fejem, a szemem is kezd de nem látszik rajtam kivételesen. Kizárt, hogy holnapra jobb lesz, ez mindig vagy 1 hétig tart. Mit mondjak vagy csináljak? Nem írunk semmiből, nem felelek csak szeretnék itthon lenni.
15/L
Ne haragudj, de mi a jó eget hinnél az anyja helyébe, ha egy napot csak úgy huss kihagyna, de orvoshoz se menne, mert úgy lenne vele, hogy á majd másikat is kihagyok és majd máskor elmegyek orvoshoz?
Lehet az anyja jobban ismeri a gyerekét, hogy krahácsol egyet és már ül is be a gép elé, hogy jaj mindjárt meghalok olyan beteg vagyok nem megyek suliba.
Tőlem már azért is hallgatott volna, hogy egy napot csak úgy kihagyott, hogy ő beteg, de még az orvos közelébe se ment.
A tesitanárok jófejek????
Nálunk speciel mindannyian bunkók és érzéketlenek...
Jobbulás! Ülj le anyukáddal beszélni..
Fuuu, egy szigorú szülő idecsöppent lepontozóst játszani?
Nem dől össze a világ 2 nap hiányzástól, nemgépek vagyunk!
Félreértitek. Nem lógok, nem szoktam mert jobban félek anyámtól (pedig nem bánt) minthogy ellógjak. Tudja, hogy mikor vagyok beteg, nem szoktam neki hazudni és a tudta nélkül sose maradok itthon vagy megyek el suliból. Tegnap reggel is megkérdeztem, hogy itthon maradhatok-e és megengedte. De nem mindig megyek elsőre orvoshoz. Van gyógyszerem itthon amit szedek már 2 napja de nem igazán akar javulni, ezért is akarok orvoshoz menni... 2 éve egy kis torokfájásból, orrfolyásból lett jó kis tüdőgyulladásom amiből alig tudtak kikezelni. Nem szokta azt mondani, hogy hazudok, mindig elmehetek orvoshoz. Na de ha orvoshoz megyek akkor vagy 2 hétig nem szabadulok tőle. Ez az orvos rendesen kikezel.
Amúgy általánosban az 1 hónapos orvosi felmentésemet nem akarta elfogadni a tesitanárom. A mostani jófej tanár, csak nem tudom, hogy elhinné-e, hogy szarul vagyok mert nem látszik de tényleg rossz. A hangomon hallaná meg látná a zsepiket.
De ha nem mégy ilyen esetekben orvoshoz, hogy igazolod?
Már nem úgy van, hogy a szülő csak 3 napot igazolhat és a többiről orvosi igazolás kell?
Még csak november van, messze még az évvége és máris el akarod használni a szülői igazolásokat?
Utolsó!
Az érettségiddel, meg az egyetemeddel elmehetsz a frenébe, ha így vélekedsz emberekről, hogy "nyomorékok".
:)
*fenébe
és utoló előttinek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!