Ti mikor kezdtetek el azon gondolkodni, hogy az idős nagyszüleitek meghalhatnak?
Figyelt kérdés
Mostanában tört belőlem elő ez az érzés, főleg anyám miatt, aki folyton azt hangoztatja, hogy a nagymama már 68 éves és örüljünk, ha még 1-2 évet él. Holott nincs semmi komoly betegsége, fitt és sokan 80-85 éves korukig élnek. Már szinte mindig ezen kattog az agyam, eléggé félek. Akinek még élnek a nagyszüleik és jó a viszonyuk, ti is el szoktatok gondolkodni ezen és félni, hogy mi lesz?2012. nov. 24. 23:10
11/14 anonim válasza:
Én akkor kezdtem ezen gondolkodni,amikor a nagymamám kórházba került.Előtte inkább nem is foglalkoztam ezzel,mert csak kikészítettem volna magam a rossz gondolataimmal.De szerintem jobb a nagymamámnak úgy,hogy meghalt,inkább,minthogy szenvedjen,mert már nagyon beteg volt a végére.
12/14 anonim válasza:
Majd csak akkor, amikor meghaltak.
13/14 anonim válasza:
Soha nem gondolkoztam ezen.Egy nagyszülőm meghalt,még mielőtt megszülettem,másik kettő meg nagyon pici koromban.Egyáltalán nem emlékszem rájuk.
A nagymamám volt velem egyedül.Soha nem gondolkoztam el a halálán.Teljesen egészséges volt,sosem volt semmi baja,azt hittem el fog élni vagy 90-100 évig,de sajnos 83 évesen hunyt el,egy hónap leforgása alatt történt minden.
Szörnyű dolog találkozni a halállal,az egész életem átértékelődött.Velünk élt már 11 éves koromtól,szal borzalmasan közel állt hozzám.Szörnyű az egész.Számomra az egész élet értelmét vesztette akkor,és azóta is így látom.
14/14 anonim válasza:
Sosem. Hamarabb meghaltak, minthogy leérettségizhettem volna, messze laktak, nem is tartottuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!