Úgy érzem, hogy már sosem fogok felnőni. Baj ez?
én lány vagyok, 22 éves... gyűjtöm a my little pony figurákat, és karácsonyra a barátomtól mindig vagy távirányítós autót kapok, vagy ilyen kis katonákat, esetleg össeszerelhetős átváltozós transformerseket
mi vagyunk az elsők ha kijön egy mese a moziban és együtt szoktunk videójátékozni
emellett diplomám van, vegyészként dolgozok, párom pedig egy éttermet vezet
nem ettől függ, szerintem örülj neki, hogy ilyen vagy :)
Meg egyszer, bövebben: nem az a baj, hogy megmaradt a benned elö gyerek. (Azaz elvezed a meseket, szeretsz jatszani...stb.)
A gyereknevelesröl jo lenne, ha olvasgatnal. A gyerek nem "rossz" magatol - azt eltanulja. Hogyan? nem a szavakbol, hanem föleg a viselkedesböl. Elsö es legfontosabb peldaja a szülöje. Ha elvicceled a "kis rosszasagokat", ezzel azt a peldat mutatod nekik, hogy igy kezeljek ezt a helyzetet, tehat majd ök is elviccelik a hasonlokat. Szegeny feleseged, ugy elheti ezt meg, mintha +1 gyereke lenne, egyetlen felnöttkent kell ezt megoldani. Ezert "haragszik" a "feleséged", nem ok nelkül. Mert abban is gyerekkent viselkedsz, =a benned elö gyerek enedet veszed elö, amikor a felnöttet kene). Remelem, igy jobban erthetö.
Azt tapasztalom a környezetemben, az emberek nem nagyon tudatosak, es az ilyesmit nem sokan latjak at - pedig irtad, hogy "haragszik a feleséged", es kiderül, hogy amiröl irsz, az a Te nezöpontodbol ertve viccelödes. A "kis" es "nagy" rosszalkodasok közötti különbseg pedig szubjektiv, a kerdesböl nem derült ki, lehet, hogy egyes valaszadoknak mar nem is olyan kicsi az, ami neked meg kis kategoria.
7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!