Félek felnőni? :/ 16F
Most jelenleg 16 éves vagyok egy gimnáziumba járok általános tagozatra,4 éves és ugye majd jön az érettségi.10.-es vagoyk,mostanába nem tanulok valami jól,de bukásra nem állok semmiből.Anyummal és mamámmal élek,nem keresnek valami sokat,ha kijárom gimit nem tudom hova tovább,anyu nem fogja tudni állni továbbtanulást.Nyáron meg szünetekben szoktam dolgozni,de az a pénz 1 hónap alatt elmegy,mert ha van pénzem akkor anyu nem ad semmire,hanem vegyem meg magamnak ami kell.:S..Mit tudok majd tenni továbbtanulás céljából,ha nem lesz pénzem tanulni?:(( Valami pénzügyes ember szeretnék lenni,talán valahol bankban dolgozni vagy tőzsdézni vagy ilyesmi.
Valami tippet tudtok adni,akármit?:/
Legrosszabb hogy év vesztes vagyok,januárba már betöltöm 17-et..
Felvesznek valahová fősulira, mellette dolgozol, ha nagyon muszáj halaszthatsz is, és legvégső esetben munkát keresel, a sulit meg befejezed levelezőn. Mire meglesz a diplomád, addigra legalább lesz szakmai gyakorlatod is.
Online tőzsdézhetsz is, legalább hasznosítod a tanultakat, és kis kezdőtőkével összeszedhetsz egy kis zsebpénzt.
Van valami, amiben nagyon jó vagy? Mert azt a képességedet kéne fejleszteni. Nem tanulhat mindenki jól, nem mehet mindenkire egyetemre, de MINDENKIBEN van valami, amit kis odafigyeléssel kihozva magából kamatoztathat.
Ha megnyugtat, akkor én 18 évesen is félek felnőni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!