Félek, hogy meghal, valaki erről valamit?
Édesanyámnak volt egy csomó a mellébe.Ám az ezévi vizsgálat (amikor tűvel szúrtak) iszonyat fájt. A doki azt mondta hogy érdemes lenne kiszedni.Pár nap múlva műtét. 1 cm-es.
Azt mondták hogy 1% az esélye hogy rosszindulatú (ezt a folyadékminta alapján mondták) de én mégis nagyon félek hogy rosszindulatú és meghal.
Valakinek volt már ilyen?
Nekem már csak ő maradt...
Nem kell legrosszabbra gondolni..:)
1 % esély, hogy rosszindulatú, az jó szám. Az orvosik óvatosak, ezért javasolták a műtétet. Szövettan eredménye után javasolnak kezeléseket, ha mégis baj lenne..De miért is lenne?
Nekem 6 évvel ezelőtt volt tumorom..
Látod, itt válaszolok Neked..:)
Ne gondolj a legrosszabbra!
1 cm-es még kicsi!
Minden jót Nektek!
Csak amióta megtudtuk hogy ez van,én nagyon félek.
Ő a támaszom mindenben.
Én azért gondoloom hogy valami baj lehet,mert eddig egyik évben sem fájt a szúrás neki,de most nagyon!
1%, hogy rosszindulatú. Ha mégis az, akkor 1% az esély, hogy nem gyógyítható (mivel korai stádium.)
Namost 1%-nak az 1%-a tudod mennyi?
Egy pillanatig se idegeskedj. Az a vizsgálat egyébként biopszia volt, és nagyon megbízható eredményt ad.
Az emlőrák (is) jól kezelhető ha időben felfedezik, az 1 cm (már ne haragudj) nem nagy!
A 2,5 éves lányomnak is hatalmas tumor volt a veséjén tüdő áttétekkel. Szépen kikezelték, tünetmentes, most 6,5 éves rosszabb mint 3 fiú!
Ilyen volt a lányomnak (a nyilak jelzik a Wilms tumort):
# 6
Ha rosszindulatú az azt jelenti hogy rákos. Nem azt hogy meghal. Ha időben el lett kapva akkor nem lesz semmi gond.
Nem! Nem hal meg !
A rosszindulatú is kezelhető, mint már írták.
1 % esély a tumorra, magyarul: 0.
1 cm csomó, az kicsi!
Azért fájt jobban, mert nem mindig egyforma a fájdalom tűrő képességünk. A mell pedig a hónap különböző napjain érzékenyebb, pl. menstruáció előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!