A férjem külföldön dolgozott és úgy tűnt egy fillér nélkül jön haza, mert átverték, anyukám erre azt mondta, hogy az emberek nagy többségének rendes állása van és egy semmirekellő a férjem, mi a véleményed erről?
Megkérdezném tőle, hogy a tegnap és a ma között mi az az égbekiáltó különbség, amiért ennyire megváltozott a véleménye a férjedről. Erre kénytelen lesz őszinte választ adni: a pénz.
Hát, elég görény dolog, ezt meg is mondanám neki.
1. Anyád bunkó
2. A férjed hülye, ha szerződés nélkül elkezd dolgozni, örülhet, ha kifizették, de legközelebb legyen több esze
3. 2100 euró lóf*sz, itt Németországban egy szakmunkás végzettséggel (amit a gyerekek 16 évesen! fejeznek be) 2000 eurót visznek haza a dolgozók egy hónapban :) Természetesen a bónuszok még erre jönnek rá.
"2100 euró lóf*sz, itt Németországban "
Nekünk most ez nagy pénz,én 200.000 Ft körül keresek itthon.
8-as, én nem keresek többet 1800 EUR bruttónál és szintén kint élek. (Leiharbeit). Diplomás közgazdász vagyok és a németen kívül angolul is beszélek. Nem lófasz az a pénz sem, bár abban igazad van, hogy nekem sem ez az álommelóm, álomfizuval. :)
Kérdező: anyukád felejtsd el, nem tudom, hány éves, de lehet, hogy öreg és szalajt kissé. Ha nem öreg, akkor csak simán számító (vagy éppen félt téged, hogy nehogy elnincstelenedjetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!