Félek felnőni? :/ 16F
Figyelt kérdés
Most jelenleg 16 éves vagyok egy gimnáziumba járok általános tagozatra,4 éves és ugye majd jön az érettségi.10.-es vagoyk,mostanába nem tanulok valami jól,de bukásra nem állok semmiből.Anyummal és mamámmal élek,nem keresnek valami sokat,ha kijárom gimit nem tudom hova tovább,anyu nem fogja tudni állni továbbtanulást.Nyáron meg szünetekben szoktam dolgozni,de az a pénz 1 hónap alatt elmegy,mert ha van pénzem akkor anyu nem ad semmire,hanem vegyem meg magamnak ami kell.:S..Mit tudok majd tenni továbbtanulás céljából,ha nem lesz pénzem tanulni?:(( Valami pénzügyes ember szeretnék lenni,talán valahol bankban dolgozni vagy tőzsdézni vagy ilyesmi.
Valami tippet tudtok adni,akármit?:/
Legrosszabb hogy év vesztes vagyok,januárba már betöltöm 17-et..
2012. nov. 21. 22:09
11/12 anonim válasza:
Egyszerű. Ne azon siránkozz, hogy hogy fogsz továbbtanulni. Menj el dolgozni!
12/12 anonim válasza:
Nyugi, elsöpörjük a p*csába ezt a kormányt, amire leérettségizel, nem lesz röghöz kötés meg mi a nyavalya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!